Reklama

Reklama

Kořist

Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman dohlíží v Africe na stavbu přehrady a přivezl na pár dnů i svou rodinu, manželku Amy a dvě děti z prvního manželství. Mladší David je nadšený z výletu do Afriky, ale pubertální Jessica se ještě nesmířila s rozvodem rodičů a z jejich rozchodu obviňuje Amy, takže úplně o dokonalou dovolenou se nejedná. Tom domluvil výlet do divočiny s průvodcem Brianem doufaje, že se děti lépe poznají s Amy, a sám jde do práce. Cesta už chvíli trvá, Brian o divokých zvířatech vypráví, ale nikdo žádné zvíře ani nezahlédl, a tak se Brian rozhodne sjet z cesty, aby byla větší šance spatřit šelmy. Když potřebuje malý David na záchod, jde s ním Brian kousek od vozu, ale všimnou si jich lvi ležící v trávě. David se dostane včas zpět do auta, ale Brian lvovi neuteče. Lvi se nehodlají od vozu vzdalovat a Amy, Jessica i David zůstávají uvězněni v autě, protože klíče od auta, měl Brian u sebe. Tom se dozvěděl o nezvěstné rodině až večer po návratu z práce, ale hledání může začít až ráno. Druhý den si David všimne klíčů pár metrů od vozu a Amy se rozhodne pro klíče dojít, neboť za celé dopoledne nezaregistrovali žádný pohyb lvů. Amy se podaří klíče sebrat a pronásledována lvem se stačí vrátit do auta a ujet. Amy při řízení divočinou absolvuje s autem několik skoků, až se auto stane nepojízdné. Zatímco jsou Amy, David a Jessica uvězněni v autě a stále obklopeni lvy, Tom přiměl stopaře Crawforda, aby mu pomohl rodinu najít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Yancl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu jeden malý a nepovedený filmový omyl. Námět je sice celkem vydařený, ale vše ostatní je špatně. Možná by se za určité klady daly považovat obrázky z africké přírody, které jsou nádherné a plné divoké zvěře. Dokonce i jedni z hlavních aktéru - lvi - jsou vydařeným kouskem tohoto 'hororu'. Dalších 90% celé struktury filmu je přesně tak, jak by to nemělo být. Žádné navození reálné a hororové atmosféry, naprosto nelogické a zmatené chování všech zúčastněných a až směšně předvídatelné situace. Měl to být horor a já se smál těm všem přihlouplým situacím:) [25%] ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl zase tak bledě. Možná je to tím, že je to prahsprosté béčko (ty já děsně rád) ale mně to přišlo hodně zajímavé. Kdybych tomu chtěl něco vytknout, tak by to nebyly ty scény, co tu vzpomínali ostatní, to mně většinou přišlo celkem normální, ale hlavně všechno, co se toho auta týkalo. Někdy se dokonce zdálo, že když někdo utíkal k autu, byly dveře otevřené, ale jakmile byl u měj, byly zavřené. A o té jejich barikádě ani nemluvě. Myslím si, že těch nerozumových scén tam nebylo víc, než v jakémkoli jiném béčkovém filmu. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Aj keď zďaleka to nie je skvelý film,bola to celkom zábava.Myslel som,že to bude o niečo horšie.Tento film netreba brať vážne.Rodinka robila strašne hlúpe vecí a aj bola taká hlúpa.Sú to vlastne len útoky levov a čakanie v aute.Stále dookola.Inšpirácia z filmu Cujo je zrejma.Len miesto bernardína sú to levy.Medzitým sa ešte stále háda dievčina so svojou nevlastnou matkou.A bola aj veľmi protivná a hlavne nesympatická.Myslím to dievča.Takže najlepší herci v tomto filme boli levy,hlavne ten veľký samec.Ale zase na druhú stranu odpad to určite nie je. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Horor, ktory miestami ma nieco do seba. V zasade s prizmurenim oboch oci a s poriadnou davkou fantazie by sa dalo mozno nieco take predstavit v praxi. Film vsak ma kopu nelogickych scen : zenska ziape na akomsi strome a dobre vidi, ze jej hulakanie privadza leva do zurivosti, veselo vsak hulaka dalej ....... LOL. Sceneria africkej divociny vsak potesi. 30 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Námětově tak na nedělní odpoledne.. Zpracování bez invence, Bridget Moynahan nám nějak klesá k B-produkci, ale první třetina se dá i přes předvídatelnost a křečovitost relativně vychutnat. Rozhádaná rodinka (když kolem stříká krev, tak se vztahy dle očekávání pročistí) vám k srdci nepřiroste, jen jsem ještě čekal, aby těch klišé nebylo málo, že bude někdo z ohrožovaných trpět astmatem!! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama