Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zábavném pokračování úspěšného filmu Jako Mike se tentokrát proslulé kecky dostanou do nedočkavých rukou jednoho prťavého smolaře, který touží po úspěchu a slávě! Zarytý sportovní fanoušek Jerome Jenkins Junior (pro přátele "Triple-J") se na místních sportovištích netěší velké popularitě. Je totiž příliš mladý, příliš pomalý a co je nejhorší - je příliš malý. Ale štěstí se k němu obrací čelem ve chvíli, kdy nalezne pár kouzelných otlučených bílých bot s iniciály "M.J.". Ten, kdo si je nazuje, v nich dokáže předvádět neuvěřitelné sportovní výkony a rázem se všude stane středem pozornosti! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

honajz 

všechny recenze uživatele

Opět v hlavní roli kouzelné tenisky Michaela Jordana, které, když si malý kluk obuje, hraje úžasně a lépe, než dospělí hráči. Nesmí ale tenisky v rozhodující chvíli ztratit, a to když hraje rozhodující zápas v NBA. Ale vše zlé je pro něco dobré, třeba pro poučení. A aby byl snímek cool, hraje do toho hip hop hudba. ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Děsný, strašný, hnus. Viděl jsem teda jenom půlhodinu, ale bylo to tak děsný, že mi to o celkovejch kvalitách filmu prozradilo možná až moc.Větší trapárna už je snad jenom Panic je nanic. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Film pre vekovú skupinu 15-. Pre nás väčších nezáživné, predvídateľné. Pre mňa ako odporcu hip hopu je obrovský mínus filmu aj hudobný doprovod, i keď chápem, že hudba má ladiť ku kategórii filmu. Scenár kopíruje klasickú líniu nula príde ku nejakej schopnosti, získa priateľov, uvedomí si že je dobrý, spyšnie, stratí priateľov, stratí schopnosti a zistí kto boli jeho skutoční priatelia. ()

Dawid199 

všechny recenze uživatele

Já věřím v nějáké menší "zázraky" a podobně, ale v tomto filmu se jich sešlo najednou tolik, že je to na jednoho prostě příliš. Odpad nedávám jen díky tomu, že konec filmu nebyl až tak klišovitý, jak jsem čekal. Například se nekonalo známe poskakování míče na obroučce koše. ()

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Ako obdivovateľ b-ball movies dávam 3 hviezdičiek....... samozrejme že to bolo prehnané ale takisto sa to dá pozrieť do konca..........ja som to videl už X krát!!! A stále sa to dá, aj keď ani z ďaleka to nemá na jednotku! ()

VikyPatrik

všechny recenze uživatele

Nedokoukal jsem, takže nehodnotím... Ale co si myslet o "klasické" americké rodinné komedii o basketbalu, ve kterém si ani režisér nelámal hlavu s pravidly hry:D ()

Reklama

Reklama