foto

Blu Mankuma

  • nar. 5.7.1948 (70 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Volition
2016 Hustle vs. Heartache
2012 Paralelní světy
Skoro dospělá
2010 Fathers & Sons
Final Storm
Kouřová clona (TV film)
2009 2012
2006 Barbie mořská víla
Connorsova válka
Jako Mike 2
Zdánlivě mrtvá (TV film)
2005 Nelítostná rasa
2004 Final Cut
G.I. Joe: Valor Vs. Venom
Jack (TV film)
Stellaluna
Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)
2003 G.I.Joe: Spy Troops the Movie (TV film)
Jasperský lynč (TV film)
Joe
Na tenkém ledě (TV film)
2002 Fade to Black
Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (TV film)
Jak jsem se protloukal (TV film)
K-9: Soukromý detektiv
Santa Claus 2
Válka dobytkářů (TV film)
2001 Dvě dámy a boxer (TV film)
Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta (TV film)
ReBoot: Daemon Rising (TV film)
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
G-Saviour (TV film)
Malá mořská víla (TV film)
Prostředníci
Ulice bez lásky (TV film)
Černý jezdec (TV film)
1999 Atomový vlak (TV film)
Barva odvahy (TV film)
Konvergence
Nedívej se za sebe (TV film)
Než se čas naplní (TV film)
1998 Mummies Alive! The Legend Begins
Netvor (TV film)
Spojení se smrtí (TV film)
Tom Sawyer a Huckleberry Finn
Vykosťovač
1997 Call to Remember, A (TV film)
Doteky
Intensity (TV film)
Katastrofa letu č.19 (TV film)
Stará láska nerezaví
Vražedné ticho (TV film)
1996 Murder at My Door (TV film)
1995 Rodina policajtů (TV film)
Únos dítěte (TV film)
1994 Dvojitý cíl
For the Love of Aaron (TV film)
Láska v akci (TV film)
Whale Music
1993 Cizinec v zrcadle (TV film)
Harmony Cats
Sledování
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Smrtelný hřích (TV film)
Tah jezdcem
1991 Bingo
K2
Lighthouse
Mother's Justice, A (TV film)
1990 Pták na drátě
Ruský dům
Rychlopalba
Sky High (TV film)
1989 Cold Front
Dítě na zakázku
Kdopak to mluví
1988 Pitevní stůl (TV film)
Pronásledovatelé
Red Spider, The (TV film)
1987 Jak jsem ti slíbil (TV film)
Malone
Otčím
Policejní dohled
Vražedný stisk (TV film)
1986 Girl Who Spelled Freedom, The (TV film)
Velké plány
1985 Brotherly Love (TV film)
Rainbow War
1984 Secrets of a Married Man (TV film)
1980 Mr. Patman
Plutonium Incident, The (TV film)
1979 Letters from Frank (TV film)

TV seriály

2012 Alcatraz (TV seriál)
Webb Porter (E11)
Hranice nemožného (TV seriál)
Úděl andělů (S04E11)
2010 Smallville (TV seriál)
Šaráda (S09E18)
2009 League of Super Evil, The (TV seriál)
2007 Tin Man (TV seriál)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Simon Said (S02E05)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Noční směna (S06E05)
2001 Ultimate Book of Spells (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Návrat boha (S02E01)
1998 Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Shadow Raiders (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Vnitřní zrak (S05E16)
1997 Extreme Dinosaurs (TV seriál)
Mummies Alive! (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Proud vědomí (S03E05)
1996 Beast Wars: Transformers (TV seriál)
1995 G.I. Joe Extreme (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Temná místa (S01E11)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Duch stroje (S01E07)
Double Dragon (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Láska k bližnímu (S06E16)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Srdce z oceli (S05E19)
1989 MacGyver (TV seriál)
Neviditelný zabiják (S04E15)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
A Big Disease with a Little Name (S02E13)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Fear and Loathing with Russell Buckins (S02E12)
Two for the Road (S02E04)
Pilot (S01E01)
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2000 Cameras Rolling: 20 Days on Set (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace