Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

jjpkohoutek 

všechny recenze uživatele

Na závěr zajímavé příšery a zajímavé "zfantazení". Každopádně to šílení těch sektářů mi přijde jako hrůzné varování před možnostmi světa. Blouznivců je dost a díky tomu že sekty poskytují zajímavé transcendentní a socializační prvky jsou potencionálně klidně takto nebezpeční (v malých měřítcích se to potvrdilo). Až mě děsí ta spousta lidí na rozích se strašnou věží a obrovskou setkávací halou za Havířovem, a nejen oni... ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu překousnout že nejen na nástupišti není ani živáčka, ale že i metro, které přijede je prázdné - těžko tomu uvěřit. Ale jak to tak bývá když chceš zabíjet tak je lidí dost. A scénář nám prostě nějaké lidi dodá. A tak i když je v metru pusto a prázdno v následujících scénách se zjevuje stále víc a víc lidí. Nakonec mám dojem, že tam pro samé lidi není k hnutí. Paráda, vlaková souprava začíná být přeplněná - jak lidma, tak mrtvolama. CITÁT - Bůh tě miluje........ Tak stupidní film jsem dlouho neviděl. Ten film......vem čert !!! ()

Reklama

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*BEZ SVETLA NA KONCI TUNELA* Po prvých desiatich minútach som začínal veriť, že by ma tento horor mohol príjemne prekvapiť. Množstvo nepríjemných ľakačiek, dusivá atmosféra metra, pár pomätených postavičiek a v neposlednom rade na pohľad celkom príjemná hlavná hrdinka so šmrncovným účesom sebavedomej slečny. Lenže zrazu - ako lusknutím prsta - film stratil spád a dej sa začal motať okolo mnohých nepodstatných postáv a takmer nadobúdal charakter seriálovej epizódnosti. Preživší utekali a utekali a utekali... asi pred nejakou originálnou zápletkou, ktorá by tento film niečim ozvláštnila. A finálne príšerky určite nie sú dostatočnou satisfakciou za hodinu nudného blúdenia hlavných postáv v útrobách metra. Verdikt v 1 vete: O fanatickej sekte a ich príprave na Armagedon. 29.03.11 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jízda smrti aneb když skauti pod vedením Boha začnou vykonávat povinnost. Povinnost zabít všechny lidi, aby si jejich duše mohl vzít Bůh sám k sobě do království Božího a nenechal je napospas démonům z pekla. Námět není vůbec špatný, hudba perfektní a kamera jakbysmet. Jenže to podání je prostě tak psychózní a trapné, že jsem měl nutkání tomu vysolit hned odpad. Opravdu mě mrzí, že z těch vykonavačů Božího příkazu udělali nemotorné skautíky nebo ohavné psychouše apod. Ke všemu to jejich zpívání a chování. No to je prostě totální úlet. No musel jsem tedy nakonec udělat kompromis mezi odpadem a maximem, protože tenhle film mě zklamal, naštval, urazil, ale taky námětově překvapil, krvavě potěšil a lekačkama vyděsil. 50% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Trochu sem byl zaskočenej "jednoduchostí" prostředí, ve kterým se film odehrává ... evidentně nízkej rozpočet, kterej byl ale asi naopak věnovanej víc do speciálních efektů, FX gore scén a umělé krve, protože mordy a úmrtí jsou zde naprosto špičkový. Nápad je taky docela ok, dost mrazivej a nepříjemnej při představě "tohle se stát mě". Od čtverky**** to u mne dělí hlavně zcela nesympatický kladný postavy, kdy mi bylo líto, co se jim stane a která přežije nebo nepřežije ... bral sem je jen jako "tovar" do mlýnku na maso a ukázku dalšího efektního úmrtí .... Docela fajn oddechovka, ale nic výjimečnýho. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama