Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď sa musím posťažovať,nájsť práve tento film je na hranici veľkého šťastia.Lebo týmto názvom disponuje veľa filmov a až na tretí krát sa mi podarilo stiahnuť ten pravý,ktorý som chcel vidieť.V pár momentoch som sa pristihol že ani nedýcham a len čakám čo sa bude diať,tak atmosféra v niekoľkých momentoch bola slušná.Len mi prekážalo že stále bola opustená stanica metra ako keby nikto ani nechodil vlakom,áno malo to troška strašidelnosť ale hlavne to malo veľkú dávku naivity.Tie záporné postavy boli fanaticko psychopatický primitívi.Spracovanie bolo odfláknuté a nedomyslené,Aspoň lakačky boli také aké mali byť pôsobivé a mrazivé.Radšej si navliecť kondom na hlavu alebo česať a fénovať Medveďa ako druhý krát pozrieť tento výživný film čo sa týka primitivizmu. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Partia debilkov sa snaží zachrániť pred fanatickými prenásledovateľmi, a ked prichádza k vzájomnému stretu, tak sa k nim chovajú ešte samaritánski , čo pekne pije krv a vytáča nadmieru ! Okrem toho, dialogi sú neznesiteľné, ako samotní aktéri a u takýchto filmoch býva pravidlom, že vždy sa tu nájde nejaký blbeček, kôli ktorému sa ten koniec nekonečne natiahne! Opäť jedna strata času... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

No na začátku jsem málem spadnul ze židle a začal jsem se těšit. A to hodně. No a pak...............ne že by to byl úplně špatný slasher. Ten náboženský rozměr mi k tomu seděl a prostředí metra také. Nakonec ani herecky to nebylo úplně nejhorší, ačkoliv tu byly postavy, které byly vyloženě na pěst. i když nevím, jestli to tak náhodou nemělo být. Jenže já čekal prostě něco jiného. Něco strašidelnějšího a temnějšího. Jsem trochu zklamaný, ale spíš to přičítám tomu, že jsem nevěděl, do čeho jdu a nechal se trochu oklamat. 60% ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Velice dobře natočený horor se skvělou zápletkou. Atmosférický začátek a pár super záběrů (rána kladivem). Občas velice nelogické chování postav, ale co, to se dá překousnout. Jeden dobrý herecký výkon, pár špatných a pár vyloženě přehrávajících. Zbraně ,,nepřátel" jsou prostě trapné. Závěr, to je kapitola sama o sobě, ale u mě celkem prošel. Pro mě velké překvapení. Ať se točí více hororů v prostředí metra ! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení! Další z horůrků, které se odehrávají v metru, má tentokrát zápletku s náboženským podtextem, kdy jakási totálně vyhrabaná sekta magorů "osvobozuje" lidi pomocí nožů ukrytých v krucifixech. Zní to otřesně, ale vůbec to není špatný, jelikož prostředí metra má svoje atmosférický kouzlo, mordování a gore není odfláknutý, takže si užijete nepřetržitou naháněčku po útrobách systému metra podlitou litrama krve a okořeněnou několika senzačníma lekačkama. V závěru je jakási snaha o ještě vyšší rozměr celé zápletky, kterou však mrknutím oka přejdete bez většího povšimnutí. Pohodovka za 3,5*. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama