Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Morholt 

všechny recenze uživatele

No na začátku jsem málem spadnul ze židle a začal jsem se těšit. A to hodně. No a pak...............ne že by to byl úplně špatný slasher. Ten náboženský rozměr mi k tomu seděl a prostředí metra také. Nakonec ani herecky to nebylo úplně nejhorší, ačkoliv tu byly postavy, které byly vyloženě na pěst. i když nevím, jestli to tak náhodou nemělo být. Jenže já čekal prostě něco jiného. Něco strašidelnějšího a temnějšího. Jsem trochu zklamaný, ale spíš to přičítám tomu, že jsem nevěděl, do čeho jdu a nechal se trochu oklamat. 60% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dávám 4* zejména za excelentní zvuk DD 5.1. Párkrát jsem opravdu vyskočil až jsem rozlil kafe. Také námět je zajímavý, prostředí ponuré (jízda vlakem je pro mne noční můra), herecké výkony ujdou a krve je taky dost. Musím uznat, že mne film příjemně překvapil. Trošku mne mrzí ten konec. Chtěl jsem totiž vidět co udělají....... :-) Karen je mladá zdravotní sestra, která pracuje v psychiatrické léčebně. Dívka právě skončila směnu a rozhodne se vrátit domů vlakem. Během cesty se ale vlak náhle zastaví v tunelu. O chvíli později umírá jeden člověk. Karen spolu s ostatními cestujícími jsou zděšeni. A to ještě neví, že se stali cílem tajemné sekty, která touží po jejich smrti. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

V žádném případě mi End of the Line vůbec nesedl. Sice brutální trošku je a nějaké lekačky v první půl hodině také nechyběli, ale námět, prostředí, atmosféra, zvuk, scénář a dojem je nulový, celkem mi to všechno přišlo mimo. Tento film o pomatených křesťanech, kteří zabíjí pro víru mi přijde ujetý, ale co ty lidé nevymyslí že? Do průměru tento film řadit nemohu, pro mě je tento horor lehký podprůměr a takovým hororům se budu vyhýbat pořádným obloukem. Bůh stebou End of the Line a už dlouho nechci vidět pomatený Béčkový horor naprosto o ničem... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro horory z podzemního prostředí metra či hororů odehrávajících se na dráze ve vlacích takže jsem musel vidět i tento a pravdou je, že měl na to patřit k těm nejlepším. Nápad vskutku povedený a celkem i originální v rámci možností. Jenže kromě Neila Napiera se opravdu nedá koukat snad ani na jednoho...ehm...herce. Opravdu hráli tak uboze, že spolehlivě zabili víc scén než v tom filmu fanatici zabijí lidí. Totálně mě iritovala to stará bréca která v jednom kuse přehrává a já doufal že jí Neil tou sekerou usekne palici a pak ještě ten ubohej blonďáček co se snažil tvářit úchylně byl taky trapák na entou. Neříkám, že čekám oskarové výkony, ale tohle fakt bolelo. Vražd je celkem dost a krvavé jsou taky. Ke slovu přijdou, nože, sekera, páčidla, kladivo, meč... Jedna lekačka mě fakt dostala (gratuluju) a atmosféra celej film zoufale bojuje o udržení na obrazovce, ale "herci" jí zahánějí jak jen to jde. Naštěstí vždy sebere odvahu a zase se vrátí. Kdyby herci alespoň trochu hráli tak tomu filmu dám pět hvězd protože by spousta scén určitě dopadla podstatně lépe. Takhle si mohu jen říkat škoda mohla to být fakt bomba. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Úvod je vďaka rôznym perspektívam trošku chaotický, ale postupne všetko zapadá a skvelá jazda sa môže začať. Ponuré tmavé chodby metra úžasne podporili dusnú atmosféru v ktorej môže byť vrah prakticky ktokoľvek. Celkovo myšlienka "prepnutej" sekty je priam ukážkovo horrorová. V istom momente sa síce stráca originalita, keďže zabíjanie "krížom" začne liezť na nervy, ale do skvelých koľají film vrátil súboj kladný hrdinovia vs. sekta - najme úder kladivom je lahôdkový. Záver je možno pre niektorého sklamaním, niekto by ho možno označil ako výsledok scénaristickej nemohúcnosti, avšak u mňa má plný počet a skvele zapadá do celkového diania. Karenin úsmev na konci je taký upokojujúci - kto videl, dúfam že chápe :) 85 % ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno