Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle nízkorozpočtový horrorový úlet je sice hodně hloupoučký, ale zároveň i hodně roztomilý a zábavný. Na té jeho zábavnosti má zásluhu hlavně hojná účast naprosto excelentních armagedonských pošuků, kteří se snaží spasit co nejvíc duší svými ostře nabroušenými krucifixy. Film vypadá, jako by ho natočila partička středoškoláků s dobrým filmařským vybavením i know how, aby pobavila sebe i diváky. Já se tedy bavil skvěle, jako nejspíš i všichni herci při natáčení. Byla v něm i jedna nečekaná brutalitka s těhulkou, jejím manželem a jejich děťátkem... A také je v něm několik slušných lekaček, ta nejlepší je hned v první scéně po úvodních titulcích (ke kterým hrála i celkem dobrá hudba). Solidní zástupce brakového žánru. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem se těšil na nějaké kvalitně udělané pekelníky, kteří se však ve filmu mihli na pouhou minutu (!!!), a to ještě úplně nakonci. Nejlepší na Jízdě smrti je to, že v podstatě obě strany jsou dobré, jak utíkající skupina lidí, tak zabijáci, kteří je chtějí vysvobodit z pekelných spárů tím, že je ubodají dýkami (/nebo mečem, ten byl fakt vtipnej). ()

Reklama

Murrro 

všechny recenze uživatele

Za málo peňazí jeden vtieravý gospelový song, všadeprítomná babča so svojou milosrdnou kompániou a solídne temná atmosféra, najmä v prvej tretine. S ubúdajúcimi postavami však pribúdajú hluché miesta, vzťahy sa nevyostrujú, postavy prakticky neprechádzajú žiadnym vývojom a otvorený záver ešte umocňuje dojem, že z celkom zaujímavého nápadu sa dalo (páčidlom) vytrieskať viac. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jízda smrti aneb když skauti pod vedením Boha začnou vykonávat povinnost. Povinnost zabít všechny lidi, aby si jejich duše mohl vzít Bůh sám k sobě do království Božího a nenechal je napospas démonům z pekla. Námět není vůbec špatný, hudba perfektní a kamera jakbysmet. Jenže to podání je prostě tak psychózní a trapné, že jsem měl nutkání tomu vysolit hned odpad. Opravdu mě mrzí, že z těch vykonavačů Božího příkazu udělali nemotorné skautíky nebo ohavné psychouše apod. Ke všemu to jejich zpívání a chování. No to je prostě totální úlet. No musel jsem tedy nakonec udělat kompromis mezi odpadem a maximem, protože tenhle film mě zklamal, naštval, urazil, ale taky námětově překvapil, krvavě potěšil a lekačkama vyděsil. 50% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Prostřednictvím čepele do tebe vstoupí Pán, aneb Bodavý adventisté sedmého dne plní v metru vůli boží. Nutno dodat, že jsou při tom dotěrnější než Hare Krišna, vtíravější než Jehovisté a na nervy cestujících působí stejně jako sarin od Óm šinrikjó.. V první minutě mi sice na prsa sedl osmikilový černý kocour (asi drobný infarkt z leknutí), nicméně pak už jsem byl jen netknutým svědkem omšelého survivalu, v němž vyčnívalo gore a v koutě se krčily herecké výkony osob, co byly do svých rolí zjevně vybrány pomocí stíracích losů. Kanaďanům jde určitě líp hokej než horor, ale oceňuji spořivost a snahu, byť zahalenou v mlze marnosti. Vždyť za 200 javorových táců by bylo jen 62 centimetrů tunelu Blanka a to je teprve děsivé.. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama