Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda Kuchař přenechává na léto svůj pražský byt asijským běžencům a odjíždí k jezeru Andělský Hronov, kde vlastní bufet Tropicana. Jeho jediným zaměstnancem je místní prosťáček Kamil. Ostatně u jezera není ani noha a jedinými návštěvníky jsou zdejší zemědělci, traktoristi Jirka a Péťa, a také sklerotický stařík Zachariáš. Jarda má nevyřízené účty s rybářem Vrtílkem, jemuž přejel před dvěma roky psa. Nyní má Vrtílek psa nového a toho bezostyšně posílá na Jardu i Kamila. Pak s pobavením sleduje, jak si ti dva lížou rány. Výměna invektiv z jednoho břehu jezera na druhý je každodenní záležitostí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (502)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vlastně nevím, proč hvězdu dávám. Blábol strašlivý, ve kterém nezaujme nic. Asi na pošesté jsem konečně viděl téměř celý film. Tolik skvělých herců a tolik neuvěřitelné nudy. Já jsem člověk trpělivý, který zvládne ledasjaký experiment ( hlavně 60.léta se v nich vyžívala), ovšem tohle? Velebnosti, du blejt... ()

radektejkal odpad!

všechny recenze uživatele

Večer jsme seděli venku, vařili večeři a kouřili. Potom jsem se omluvil, že se ještě budu dívat na film. Kamarádi mi doporučili tento. Když jsem uslyšel jméno Čtvrtníček, silně jsem zaváhal, ale nakonec jsem se obložil stovkou hříbků na krájení a film si pustil. Hříbky, i vizuálně, zatlačily film do hlubokého pozadí, který jsem nakonec dokoukal jen takzvaně. Ještě půl hodiny jsem krájel se stejným efektem. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Co říci... kde nic neni, tam ani smrt nebere. Jde to z bodu A do bodu A přibližně tři hodiny (odhad protrpeného času), přičemž to nevypráví vůbec o ničem, nikdo v tom rozumně nehraje a není tu ničemu rozumět. Dokonce mi přišlo, že se to snaží redefinovat význam slova katarze a vykrádat bayovské čtvrtoblety. Vzpomínat budu maximálně na památný soundtrack ("Oba dva muzikanti, harmonikář i dirigent, dělali co mohli...") a fakt, že Čtvrtníčkova dcera nevypadala nejhůř. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

S Petrem Čtvrtníčkem, Jiřím Lábusem, Josefem Poláškem a Magdalénou Sidonovou je u vody docela legrace a ta řádka povedených scén Posledních plavek se povedla jen díky nim. Nicméně opravdový film to zkrátka moc nepřipomíná (natožpak dobrou komedii) a čím blíže je konec, tím silnější má divák pocit, že se může stát úplně cokoliv a bude to jedno. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl být spíše do TV nebo třeba jako 6ti dílný seriál. Jako celovečerní film prohrává , protože jako celek nefunguje a vtipy se vkradají asi jako německý porno. Byt se Čtvrtníček snaží hlásit až to občas přijde trapné. Do druhé půlky se vkrade prapodivná pointa s Monstr-Sumcem Lojzou čím celý film jde do kytek. Pánové příště místo zfilmované reklamy zkuste třeba kratký komediální seriál a možná by to fungovalo. Toto nezachraní ani Lábus nebo pěkná dcera pana inženýra. Pane inženýre toto jste posral! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V improvizovaném bufetu Tropikana teklo z pípy nealkoholické pivo, které bylo díky teplému počasí nepoživatelné a rychle se kazilo. Proto herci pili pivo lahvové. (Fenk)
  • Rybník, u kterého se natáčel defakto celý film, se jmenuje Kotlíky a leží u města Pezinok na Slovensku. (sator)
  • Jiří Lábus při natáčení hodně improvizoval. (Fenk)

Reklama

Reklama