Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda Kuchař přenechává na léto svůj pražský byt asijským běžencům a odjíždí k jezeru Andělský Hronov, kde vlastní bufet Tropicana. Jeho jediným zaměstnancem je místní prosťáček Kamil. Ostatně u jezera není ani noha a jedinými návštěvníky jsou zdejší zemědělci, traktoristi Jirka a Péťa, a také sklerotický stařík Zachariáš. Jarda má nevyřízené účty s rybářem Vrtílkem, jemuž přejel před dvěma roky psa. Nyní má Vrtílek psa nového a toho bezostyšně posílá na Jardu i Kamila. Pak s pobavením sleduje, jak si ti dva lížou rány. Výměna invektiv z jednoho břehu jezera na druhý je každodenní záležitostí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (505)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Michal Krajnák omotal kolem háčku Poslední plavky, přidal ohromné závaží (bude rozepsáno dál v komentáři) a vší silou nahodil, ale závaží bylo příliš těžké a tak stáhlo Plavky na filmové dno, kde se hrdě zařadily k perlám, které v poslední době tolik přibývají. Těmi závažími jsou nevtipný Petr Čtvrtníček a to ho mam kluka jednoho opálenýho docela rád a trapný Josef Polášek, kterého považuju jen za Čtvrtníčkovu pijavici, která na něm cizopasí jako malá rybička na tom žralokovy. Jo pardon to byl asi sumec, jehož vizuální pojetí se snažilo vyjít z Velké ryby ,ale tam to bylo roztomilé. Za to tady je to jen trapné. Situaci tak chvílemi zachraňuje jen šíleně přehrávající Rudolf Hrušínský a zajímavý hudební motiv. Tahle rádoby komedie, která má asi tolik povedených gagů jako nejbližší rybník raků, nemá šanci ulovit ani ty dvě hvězdičky. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Králičí nora vede do rybníka. Krajnák dokazuje, že Kotík není jediným Edem Woodem českého filmu a Čtvrtníček s Poláškem zase proměňují svou vtipnost z krátkých spotů a divadelního Ivánka do trapných hlášek o nedůvěře v DPH. Aby toho nebylo málo, přijede se na plac podívat i Jirka Lábus s mrožím knírem, zasloužilý rybář Rudolf Hrušínský, a v neposlední řadě také senilní Lubomír Lipský. Tahle pekelná kombinace eskaluje s každou minutou čiré demence a mě jenom napadá, kam natekly sponzorské finance. Do plastového sumce asi těžko. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +ústřední opakující se hudba, s větším množstvím kamarádů docela zábava -jo trošičku občas vázne děj, to kolem toho sumce je fakt zbytečný/// Hodnocení jsem viděl, přesto jsem se na film tešil a přestože to není pro mnoho uživatelů film na úrovni, mě prostě bavil. Když jsem se na něj díval doma sám, tak o něco méně, ale v praci s kolegy (kamarády) to byla jinačí zábava. Asi nejsem na zábavu náročnej, prostě spokojenost./// Celkem 60%/// ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Koukám, že jsem asi fakt mimoň, he, he. Film mě příjemně překvapil. Není to nic na přemýšlení, jen čistá letní oddechovka, ale mě sedla jak prdel na hrnec. Čtvrtníček si evidentně užíval a role mu sedla přesně, mě však nejvíc bavil polášek a Hrušínský (toho mám poslední dobou strašně rád a čím dál víc ukazuje, že se potatil). Takový lehký, mírně nadnesený letní trip u opuštěného rybníčku s bandou známých a pornem za poplatek. Tam bych chtěl ztrávit týdenní dovolenou... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Prosím pěkně - vysvětlí mi toto někdo? :-D Co to jako přesně mělo znamenat? Nebýt čarokrásné Kristýny Farkašové, raději bych snad zíral na vypnutou televizi (Tím se osvětluje ta jedna chuďoučká hvězdička). Snažil jsem se v té spleti hovadin, kterou se pokoušel lepit do celistvého útvaru jen Čtvrtníček chrlící jednu hlášku za druhou (méně je někdy více, Péťo), leč marně. Opravdu nevím, co víc dodat. Vzdávám veškerou argumentaci, největší chybou Posledních plavek je to, že vůbec vznikly. Doufám tedy alespoň, že byly vážně poslední. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Jiří Lábus při natáčení hodně improvizoval. (Fenk)
  • Rybník, u kterého se natáčel defakto celý film, se jmenuje Kotlíky a leží u města Pezinok na Slovensku. (sator)
  • Ve scéně, kdy Jarda Kuchař (Petr Čtvrtníček) sundává ceduli označující rychlostní silnici, vyndává z auta druhou, kterou ovšem přikládá obrácením vzhůru nohama. V další scéně je nová cedule již správně otočena. (PAULOO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno