Reklama

Reklama

Když Jenna (Keri Russell), servírka ze zapadlé jižanské restaurace, zjistí, že je se svým nemilovaným mužem těhotná, není to zrovna důvod k radosti. Mateřství nikdy neplánovala a její nemajetný, žárlivý a dětinský manžel Earl (Jeremy Sisto) pro ni sám o sobě představuje už dost velkou zátěž. Jenna má zpočátku pocit, že je všechno ztraceno a její sny o lepším životě jsou v troskách. Pak ale do města přijede pohledný doktor (Nathan Fillion) a zamíchá kartami. S podporou a láskou kamarádek a kolegyň (Adrienne Shelly a Cheryl Hines) z restaurace Joe's Pie Diner se Jenna rozhodne předvést své pekařské umění, které ocení především sám majitel podniku - Joe (Andy Griffith). Poté sebere odvahu k tomu, aby se osamostatnila a začala žít podle svých představ. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Mám z toho poněkud rozpačité pocity. Na jedné straně Keri Russell, díky níž byla hlavní hrdinka v každém okamžiku naprosto přesvědčivá. Krásná, sympatická a všechny ty koláče, co ve filmu peče, bych s chutí ochutnal. Ale pak je tu vztah s manželem, který je jako z nějakého úplně jiného filmu. Nebo přítel nejméně zajímavé kolegyně z práce (kterou hrála režisérka osobně), který vypadl také z úplně jiného filmu, ale na opačném konci žánrového spektra. Není to špatné, jen je to upečené jak od pejska a kočičky. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Krásne odzbrojujúci Hollywood, ktorému som odpustil úplne všetko. Pretože takú chuť na sladké som pri Čokoláde L.Hallströma nemal, pretože Keri Russell je proste sexy, pretože Nathan Fillion je so svojím slovansky ruským xichtom úplne akurátny, pretože Cheryl Hines je úplná Christine Baranski z Mamma Mia...a pretože mi bolo fakt smutno, keď som sa dočítal, že ani jeden z nich si neužil premiéru s režisérkou a kamarátkou Adrienne Shelly. Vyvážený malý filmík o koláči našom každodennom [ v češtine: o chlebu našem vezdejším:-))) ]. ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Velice, velice příjemný film, který - ani nevím proč - jsem po první shlédnutí hodnotil třemi místo pěti hvězd. A proč vůbec těch pět hvězd? Protože to bylo krásné, milé, zábavné, zahrané právě tak, aby to nespadalo do patosu. Nezávislý film, který vlastně ani moc nezávislý nebyl - na nic si nehrál, ale také byl sám pěknou hříčkou v rukou režisérky a autorky scénáře Shellyové. Doporučuju pro opravdové chvíle pohody... ale pozor - jenom, pokud máte u filmu co jíst! Sledovat jej hladoví, nevydržíte to :) 88%. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Po remeselnej stránke veľmi amatérske a po dejovej nezáživné. Avšak medzi zlatunkou Keri a charizmatickým Fillionom to iskrí viac ako len skvelo. Aj keď sa film tvári ako romantická komédia tak miestami príde k depresívnym životným výjavom. Aj keď je koniec príbehu celkom originálny tak je spravený veľmi narýchlo a nemá takú údernosť akú by si zaslúžil. Servírka je proste len filmom s nevyužitým potenciálom. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Ten film mě nějprve otravoval svojí těžkostí a nestravitelností, podivnou kamerou, dlouhými záběry a šílenými hereckými výkony, ale dohromady to tvoří jakýsi celek, kdy nic z toho není chybou. Není to klišé komedie o tom, jak se dva zamilují a od začátku filmu je vám jasné, že budou spolu do konce života. Tenhle film klade mnohem víc otázek a ukazuje mnoho lidských příběhů, myšlenek a prožívání. Jenom škoda, že milá režisérka už nenatočí žádný film :( ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení zabralo pouze 20 dní. (Matty)
  • Cheryl Hines ve filmu kouří, ve skutečnosti je ale nekuřačka. (slatkac)
  • Film byl do kin distribuován do kin pod falešným názvem Broken Dishes. (slatkac)

Reklama

Reklama