foto

Eddie Jemison

  • nar. New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Eddie Jemison je filmový a televízny herec známy najmä vďaka trilógii Dannyho parťáci a taktiež vďaka seriálu Hung z produkcie HBO. Narodil sa v New Orleans v Louisiane, matke Rosalii a otcovi Edwardovi, ako jedno z troch detí. Je úspešným absolventom Louisiana State University. Svoje remeslo si vycibril na chicagskej divadelnej scéne. V súčasnosti žije spolu so svojou ženou Laurou, s ktorou má dcéru Daisy a syna Jaspera.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

2020 Burning Dog
2018 Cruel Hearts
2017 High and Outside
The Summerland Project
WTF: World Thumbwrestling Federation
2015 June
The Better Half
2014 Svatební dohoda
Veronica Marsová
2013 Coffee, Kill Boss
King of Herrings
Liberace! (TV film)
Vánoční koleda pro Cindy
2012 Changing Hands Feature
2010 Changing Hands
Nenápadná slečna
Swishbucklers
2009 Bob Funk
Informátor!
Lightbulb
2007 Dannyho parťáci 3
Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
Perfect Day
Servírka
Zkažené mládí
2006 Extreme Walking
Rampage: The Hillside Strangler Murders
2004 Dannyho parťáci 2
Kat
2003 Božský Bruce
2002 Nancy Drew (TV film)
Paranormal Girl (TV film)
2001 Dannyho parťáci
1998 March in Windy City (TV film)
1997 Relic
1996 Schizopolis

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
Death of a Car Salesman (S05E08)
The Scratchmaker (S05E06)
2018 Chicago Med (TV seriál)
Be My Better Half (S04E01)
Lemons and Lemonade (S03E08)
Over Troubled Water (S03E07)
další epizody (5)
iZombie (TV seriál)
Chivalry is Dead (S04E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dva kroky zpátky (S15E22)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 3 (S01E03)
Chapter 2 (S01E02)
Chicago Med (TV seriál)
Naughty or Nice (S03E04)
Trust Your Gut (S03E03)
Speak Your Truth (S03E01)
další epizody (9)
iZombie (TV seriál)
Return of the Dead Guy (S03E10)
Twenty-Sided, Die (S03E09)
2016 Adoptable (TV seriál)
They Do (S01E06)
How Little (S01E05)
When You Realize (S01E04)
další epizody (6)
iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
He Blinded Me... With Science (S02E15)
Eternal Sunshine of the Caffeinated Mind (S02E14)
další epizody (5)
2015 iZombie (TV seriál)
Cape Town (S02E09)
Max Wager (S02E06)
Mystérium sexu (TV seriál)
Konečně je to venku (S03E03)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Pilot: Part 2 (S01E02)
Pilot: Part 1 (S01E01)
Franklin a Bash (TV seriál)
Freck (S03E06)
Chirurgové (TV seriál)
Proto bojujeme (S09E16)
Rána do zad (S09E15)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
Strange Brew (S02E01)
2011 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Sladký koule (S03E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Lovný revír (S09E16)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Lord of War and Thunder (S01E05)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Jsme si kvit (S02E10)
Jsem alergen (S02E09)
Třetí meta (S02E08)
další epizody (10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nezemě (S10E15)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Péro a sen (S01E10)
To je Amerika (S01E09)
Je to protetický (S01E08)
další epizody (10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Fanynka až za hrob (S05E07)
Médium (TV seriál)
Pain Killer (S06E03)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Krvavá lázeň (S03E21)
2005 Closer (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zprostředkovatel (S11E13)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jedenáct rozhněvaných porotců (S04E11)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Živá mrtvola (S01E15)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Hodně krátká svíčka (S02E02)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Privilege (S01E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zkouška tvrdosti (S02E18)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Hlas poroty (S01E04)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
The Choice (S01E02)

Režijní filmografie

Filmy

2013 King of Herrings

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 King of Herrings

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky