Reklama

Reklama

Jediné, co chybí Lauře (Elisabeth Shue) v jejím jinak dokonalém životě je dítě. Když zjistí, že je těhotná, zdá se, že všechny její sny se vyplnily. Mateřství však není tak jednoduché jak si Laura představovala. Brzy po narození dítěte začne bojovat s poporodní depresí. Poté co má děsivé halucinace, jí manžel najme chůvu. Začíná boj o Latřino duševní zdraví a osud dítěte… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

nnikynka3 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to od začátku dokonce. Jsem fanoušek psychologických filmů, a zde je ukázka toho co pouhá nemoc dokáže provést. Nenudila jsem se ani minutu, ale už od půlky jsem věděla jaký bude konec. Škoda že to režiséři nevymysleli trochu jinak. Film je na dost slušné úrovni, až na herecký výkony která se neřadí mezi ty nejlepší. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Komorný triler, možno trochu horor, odohrávajúci sa v jednom dome a v jednej hlave. Paranoia má svoju jasnú cieľovú skupinu diváčok, medzi ktoré samozrejme nepatrím, ale vďaka sústredenému výkonu sympatickej Elizabeth Shue a túžbe sa na konci dozvedieť, ako to je, som sa nijak zvlášť nenudil a dám aj tú trochu nadhodnotenú tretiu hviezdičku. Plagátom sa radšej neriaďte. ()

Reklama

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

"Som príšerna matka!" "Vypadávajú mi vlasy!" "Pomiatla som sa dočista?" "Dieťa si vzalo vašu dušu!" "Plastikové dieťa má nonstop prenasleduje!" Tento námet je bez debát jeden z najhorších aké mohli v dejinách kinematografie vyjsť. Scenár je tak komplikovane deprimujúci a drtivo chabý, plný fatálných medzier, deravý viac ako židovské mokasíny z koncentráku, úbohý a žalostný, že si myslíte, že už nemôže byť ani horší. Hlavné obsadenie frustrujúce, herečka ako keby sa fakt zbláznila a vzala tuctovú rolu, ktorá zničí jej meno v hereckom svete. Toto nemá žiadny význam, nevypointované, dejovo absurdné, zo začiatku rozbehnuté no po polhodine sa vytráca všetko čo má najmenšiu spojitosť so zmysluplným dejom. Ani dve čierne silné kávy mi nepomohli aby som tento hrozný výtvor dopozeral bez toho aby som počas sledovania neprižmúril oči. Na toto sa musím vyspať. Nikdy viac. Toto nie je film, je to s prepáčením jedna z najväčších a najhorších pičovín aké som kedy videl. Hviezdička za to, že som to dopozeral až do konca. 10% ()

alambert 

všechny recenze uživatele

No, musím přiznat, že po celkem nudném začátku mě dost překvapilo, že je film řežijně na docela slušné úrovni a je v něm několik opravdu pěkných kousků a fíglů. Problémem ovšem zůstává scénář, který se až příliš snaží zaujmout a okatě odpoutává pozornost od hlavní linie do slepých uliček, ze kterých nakonec nic není. A potom to nejhorší jsou herecké výkony, které jsou opravdu, ale opravdu...špatné. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Těhotná Elisabeth Shue se se svým manželem nastěhuje do rozlehlého domu, ale po příchodu do něj jakoby se štěstí od manželského páru odvrátilo. Po narození dcerky začne mít totiž žena paranoidní stavy. Tento horor bych označil za snaživý. Dlouhou dobu divák i vzhledem ke znepokojivé atmosféře, neví, na čem je a co se z toho vyvine. Elisabeth Shue je sice na prvorodičku už trochu stará, ale do role blouznící matky celkem pasuje. Tvůrci ovšem neopomenuli vměstnat i nějaké to logické klopýtnutí stran postýlky s novorozenětem, kterou manželé nepochopitelně umístili pomalu do nejzazší místnosti v už tak rozlehlém domě, aby to k dítěti, pokud možno, měli kilometr, když začne řvát. A některé situace zase nebyly vůbec podstatné pro samotný děj a sliboval jsem si od nich, že snad později dojde ke scelení trochu rozháraného příběhu a vše bude mít své opodstatnění, ale tak promyšlený tento horor není. Na druhé straně zlověstná atmosféra docela funguje, od podivné paní na hlídání by si nikdo dítě hlídat nenechal a některé lekačky docela dobře vyděsily. To vyvrcholilo šokujícím závěrem. Horor, který na první zhlédnutí docela slušně obstojí, ale nefunguje tak, jak by si přál. 70% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama