foto

Blair Brown

  • nar. 23.4.1946 (72 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Síla myšlenky
2007 Paranoia
Temná hmota
2006 Cvokař
Griffin a Phoenixová
Strážce
2005 Dark Shadows (TV film)
Miláček
2003 Dogville
2002 Grasp
2001 Jdi za svou hvězdou
2000 Hamlet (TV film)
Příběh Johna Lennona (TV film)
Vesmírní kovbojové
1999 Astronautova žena
Náhodné setkání
1997 Convictions (TV film)
1996 Největší lež (TV film)
V očistci (TV film)
1995 Susan B. Anthony Slept Here (TV film)
1994 Dar lásky (TV film)
Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
1993 Day My Parents Ran Away, The (TV film)
Rio Shannon (TV film)
1992 Majority Rule (TV film)
Náš milý nebožtík
Those Secrets (TV film)
1991 Drsnej polda
Lethal Innocence (TV film)
1990 Extreme Close-Up (TV film)
1989 Strapless
1988 Návrat do rodného města
1987 Vražedný stisk (TV film)
1985 Bad Seed, The (TV film)
Don't Touch (TV film)
1984 Flash of Green, A
1983 Skin of Our Teeth, The (TV film)
1981 Propastný rozdíl
1980 Mutace
One Trick Pony
1979 Child Stealer, The (TV film)
1978 And I Alone Survived (TV film)
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)
Charlie Cobb: Nice Night for a Hanging (TV film)
Choirboys, The
Eleanor and Franklin: The White House Years (TV film)
Quinns, The (TV film)
1976 Oregon Trail, The (TV film)
1975 School for Scandal, The (TV film)
1973 Dracula (TV film)
Papírová honička
1972 House of Lovers

TV seriály

2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
The Boy (S01E07)
French Connection (S01E02)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Tied to the Tracks (S05E08)
Sing It, White Effie (S05E05)
Litchfield's Got Talent (S05E04)
další epizody (6)
Jak prosté (TV seriál)
Fidelovy spisy (S05E16)
Špatná strana silnice (S05E15)
2016 Všemocný (TV seriál)
Bezgraničnyj (E18)
Blízká setkání (E17)
Základy malování aktu (E14)
další epizody (4)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast Can't Never Be Bread (S04E13)
The Animals (S04E12)
People Persons (S04E11)
další epizody (12)
2015 Všemocný (TV seriál)
Velitelství! (E09)
Odznak! Zbraň! (E02)
Pilot (E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
A Tittin' and a Hairin' (S03E10)
Where My Dreidel At (S03E09)
další epizody (5)
Lovci zločinců (TV seriál)
Vina (S04E14)
2014 Aféra (TV seriál)
8 (S01E08)
Forever (TV seriál)
The Man in the Killer Suit (E10)
2012 Politická hra (TV seriál)
16 Hours (E05)
Hranice nemožného (TV seriál)
Anomálie XB-6783746 (S05E10)
Černý Blotter (S05E09)
Pět dvacet deset (S05E07)
další epizody (14)
2011 Falling Skies (TV seriál)
What Hides Beneath (S01E08)
Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
Obnovení (S04E05)
Subjekt 9 (S04E04)
další epizody (10)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
6955 kHz (S03E06)
Počítají měňavci elektrické ovečky? (S03E04)
Kufřík (S03E02)
další epizody (8)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Svobodná vůle (S02E07)
Logika snů (S02E05)
Opožděná setrvačnost (S02E04)
další epizody (9)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Bezpečnostní schránky (S01E10)
Krajina vzpomínek (S01E09)
Lék (S01E06)
další epizody (6)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Znásilněná (S06E05)
Zlo (S05E17)
Pohotovost (TV seriál)
Půlnoc (S10E21)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Seer (S13E19)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Smallville (TV seriál)
Rodina (S02E07)
1997 Feds (TV seriál)
1995 Frasier (TV seriál)
Cvokařský rap (S03E02)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
1983 Kennedy (TV seriál)
1978 Wheels (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
1972 Whiteoaks of Jalna, The (TV seriál)

Dokumentární

2010 Buddha (TV film)
MindFlux
2008 Jewish Americans, The (TV seriál)
2006 Marie Antoinette (TV film)
2003 Dogville Confessions
2002 Benjamin Franklin (TV seriál)
The Perfect Pitch (TV film)
Woodrow Wilson and the Birth of the American Century
2001 Intimate Portrait: Lee Grant (TV film)
1995 Nobody's Girls: Five Women of the West
1991 Secrets of Dick Smith, The (TV film)

TV pořady

1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace