Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Olík 

všechny recenze uživatele

Proč tři jednohubkuvité historky a ne rovnou tři bijáky???!!! Potenciál by tam byl. Sice by se nejednalo o bůhví jaké události, ale tři velmi slušné žánrovky by z toho vytřískat šly. Především za rozvinutí prostřední pasáž podepisuji petici…..hej, jak to klaunisko sedělo v tom houpacím křesle, to bylo přesně to pravé hororové. Bohužel takhle člověk pořádně neví na čem je – jestli právě není svědkem Jízdy do pekel, nehoní ho To, nebo do něj Jigsaw nezařezává svou Saw…..a nakonec to vysvětlení jak se to má s těmi všemi příběhy dohromady….. jak říkám, tři filmy!!! ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připadalo, jako kdyby měl někdo pár dobrejch nápadů, ale nedokázal to rozvést do aspoň 80 minutovýho filmu, tak to prostě vymyslel jako 3 jednotlivý přiběhy, který na konci spojí. A nebo to byl skutečně původní záměr. Ať tak či onak, mě se to docela líbilo. Jen by to možná chtělo nakonec trochu dovysvětlit důvody chování toho magora. Jako jedna věta mi prostě nestačí... I hate fucking clowns!! 60 % ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Nad prvým prepojeným príbehom pokrčíte plecami a poviete si O.K. Potom prijde najväčší trumf filmu a to príbeh druhý. Atmosferický, strašidelný, s perfektným klaunom v hlavnej úlohe. V treťom a poslednom príbehu začne presvitať asi najväčší nešvar filmu a to neskutočne nevýrazný a vyslovene protivný ( nie v tom horrorovom zmysle slova ) hlavný záporák, ktorý príbehy spojuje. Takémuto individuu neuveríte nič z toho, čoho sa vo filme dopúšťa. Škoda, film sa smerom k záveru zmení v čosi najviac pripomínajúce námetom SAW, mínus drsnejšie scény. Spracovanie je pritom slušné, kamera výborná, aj farebné ladenie v niektorých momentoch má čosi do seba. I hudba je vyložene skvelá. Je to premrhaná príležitosť, film svoje klady má, ale mohol byť oveľa lepší, tvorcovia na to majú. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Strašně nesourodý film, chvíli mě to bavilo, chvíli nudilo, přesto jsem skoro celej film vydržel, páč mě zajímalo, jak to všechno zapadne dohromady. Zapadlo, ale bylo to spíše zklamání. Je tu spousta ani ne nelogičností, ale tak nějak mi spousta věcí nesedí dohromady a dvě věci (kamioňák a psycholožka) jsem nepochopil vůbec, teda smysl jejich objevení se ve filmu a jak do celé věci zapadaly. Na druhou stranu, klaun byl naprosto vynikající a ta sekvence s ním byla fakt skvělá. Zpočátku film nevypadá vůbec špatně, ale čím více se blíží ke konci, tím slábne a je to čím dál větší zklamání.... Hlavně na to, co se celý film děje a vy nevíte, která bije, je ta pointa hodně laciná. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Největší problém Amusementu je ten, že není ani trochu zábavný. Nabízí tři podprůměrně zpracované průměrné seriálové epizody s dějem, který nikoho nepřekvapí, plus závěrečný dovětek nedávající velký smysl. Pozitivní na tom všem je snad pouze to, že záporák se v každé části objeví v jiné podobě, což je sice fajn, ale to zdaleka nestačí. Gore tu žádné nenajdete (až na jednu CGI enhanced scénu na konci). Osobně si myslím, že Amusement je ztrátou času. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama