Reklama

Reklama

Prosincoví kluci

  • Austrálie December Boys
Trailer 2

Obsahy(1)

Príbeh štyroch chlapcov zo sirotinca, narodených v decembri. Pri príležitosti ich narodenín podniknú výlet k moru. Mladý pár, nachádzajúci sa na pobreží, prejaví záujem o jedného z nich. Priateľstvo nerozlučných kamarátov je zrazu podrobené ťažkej skúške. Ktorý z nich bude vybraný a nájde si svoju novú rodinu? (jojoping)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (89)

CSSML odpad!

všechny recenze uživatele

První moje myšlenka spojená s tímto dílkem byla, kde si Harry zapomněl brýle. Roli pošahaného čaroděje tomuhle hejskovi hned tak někdo neodpáře. Nečekal bych, že v padesátých letech už byly takové kurvy, ale kdo ví. Podle paní vychovatelky Bůh nemá rád motorky, to už bych spíš souhlasil s Blonďákem, že nemá rád idioty, mezi něž tvůrci filmu beze sporu patří. Zahrnutí katolických reálií do takového amorálního snímku je vskutku výsměchem. ()

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Poznate ten pocit, ked film o ktorom ste ani netusili, ze existuje…vam da ovela viac ako ten, na ktory sa tesite par mesiacov? December Boys mozem zo spokojnostou zaradit medzi tie snimky, ktore ma milo prekvapili. Dojimavy pribeh- podciarknuty krasou australskeho pobrezia, opisuje vianocne prazdniny styroch sirot, ich neutichajucu nadej nad hladanim rodiny, prvu lasku, vieru v srdciach a ich vzacne priatelstvo….7/10 ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Marc Rosenberg .. Chlapci, mám skvělé zprávy. Otec Scully dnes přijímá zpovědi... :-)) Slušná retro rozprávka s neustálým (naštěstí roztomilým) náboženským podtextem o partě prosincových chlapců ze sirotčince, kterým darované prázdniny pozmění životy. Formální podání je hezké, prostředí pobřežní osady doslova kouzelně malebné. Příběh sám o sobě není nijak novátorský a aby měl na víc než být lehce nadprůměrný, ale pořád veskrze tuctový, by potřeboval více než jen jméno Daniel Radcliffe v hlavní roli. Zvláště hlubší prokreslení hlavní dvojice chlapeckých postav by neškodilo, jelikož takhle jejich rozhodnutí působí trochu násilně, ač se jedná o adaptaci vzpomínkové knihy. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Pouštěl jsem si to jen kvůli Danielovi (jsem rád, že má stejný hlas) a od začátku a přes polovinu mě to fakt nudilo, málem jsem usnul, ale konec to hodně zlepšil. Úplný závěr tomu potvrdil 4. hvězdu. Teresa tu taky krásně září:). SA... Chlapci, mám skvělé zprávy. Otec Scully dnes přijímá zpovědi. ... SexyAjinka: A pro ženy:)? ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Vlastně kdyby v tomhle snímku nehrál hlavní roli Daniel Radcliffe tak bych se na to asi vybodl, protože už jsem konečně prahl po filmu s Danielem Radcliffem někde jinde než v Harrym Potterovi.Vlastně mi to ale nestálo za nic, protože zřejmě filmy kromě Harryho s ním stojí za kulový.Prostě mi to přišlo takový divný a nějak jsem tomu nepřišel na chuť i když se to jevilo jako docela pěkný film.20% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2007 v Melbourne. (BMW12)
  • Aby Daniel Radcliffe vyslovoval s věrohodným australským přízvukem, trénoval již šest měsíců před začátkem natáčení. (D3VIL)
  • Všichni chlapci dorazili do sirotčince v prosinci a slaví v tomto měsíci narozeniny, od toho se odvozuje název filmu. (D3VIL)

Reklama

Reklama