Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (283)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George Fenton: 1. Fool's Gold Legend and Main Title [4:25] ,2. Where's the Boat? [1:34] ,3. Debt Collector (Bigg Bunny) [2:06] ,4. Man Overboard [3:01] ,5. Late for the Hearing [2:07] ,6. Where's the Plate? [1:31] ,7. The Nigel Factor [1:53] ,8. Saving Gemma's Hat [2:06] ,9. Aurelia and the Queens Dowry [5:31] ,10. The Stand Off (Fool's Gold Theme) [1:56] ,11. Sabotaging the Grid [3:46] ,12. Tess's Theme [1:24] ,13. The Day Dive [2:45] ,14. Discovering the Canon [2:21] ,15. The Aurelia Stone [4:47] ,16. Trouble in the Churchyard [2:09] ,17. A Deathtrap [2:09] ,18. Finn to the Rescue [2:08] ,19. The Treasure, the Kidnap and the Sea plane [5:42] ,20. A nice... soft... landing (Tess's Theme) [1:41] ,21. Sharing the Spoils [1:50] ,22. Love and Affection - Majek Fashek [3:26] ,23. You Can Get It If You Really Want - Desmond Dekker [2:39] ,24. Call Me Thumper - Classic [2:34] ,25. Truly Madly Deeply - The Dualers [2:50], ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Postava, kterou hraje Matthew McConaughey byla opravdu blázen a absolutně nadšená pro věc, tedy pro poklad. Když jsem viděla milionářskou dcerušku Donalda Sutherlanda, tak jsem si říkala, Bože, do čeho jsi to duši dal. Takhle blbého člověka jsem dlouho neviděla. Donald Sutherland neměl ani pořádně co hrát. Úplně stačilo, aby se na place objevil v bílém olbečení a tvářil se unuděně. Tohle je pohodový a oddychový film plný krásných exteriérů. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkovo film pôsobí ako dobrý námet pre zopár-dielny televízny seriál, ktorý by vcelku príjemne vyplnil nedeľné popoludnie pre niektorých ľudí. Ale regulárny celovečerný film by mal ponúknuť divákovi niečo viac, aj keď verím, že film dokáže veľmi príjemne pobaviť. Takto je ale Mačacie zlato podpriemerným produktom, ktorý trpí na poriadnu slaboduchosť scenáru, neprimeranú dĺžku, ale zaujme spomínanou celkovou pohodovosťou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Matthew McConaughey- Kate Hudson- Donald Sutherland-Alexis Dziena- Ewen Bremner: Jména slibující do značné míry zajímavou podívanou, jenže jakmile započne tahle rádoby dobrodružná komedie, nastává jeden velký průser. Scénárista neměl svůj den a přestože hýřil docela slušnými nápady, nedokázal svým postavám vdechnout nic, co by mě dokázalo více zaujmout. Trapné dialogy a rádoby humorné scény sice občas dokáží vymáčknout úsměv na tváři, ale stupidita a přehnanost z toho všeho smrděla srovnatelným zápachem, jako korupce ve fotbale. Akční scény občas dokáží trochu pozvednout skomírající úroveň snímku, jenže těch opravdu dobrých a zajímavých je žalostně málo. K lepší náladě a vyššímu hodnocení tentokrát nepomohly ani herečky v plavkách. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Ale co, dnes mám dobrou náladu, tak budu štědrý a přikloním se ke 3 hvězdám. Jak co si budeme povídat Indiana Jones a seriál Lovci Pokladů, už vyplýtvali snad všechny možné pžíběhy o hledání pokladů, takže by se mohlo zdát, že už není z čeho brát. Autoři to věděli, samotné hledání pokladu nebylo zase až tak těžké a neobvyklé a proto vsadili na trochu jiné pojetí. Rozvedený páreček, raper co vlastní ostrov, milionář se znuděnou dceruškou a samozřejmé nepřátelský lovec pokladů. Chvílemi to bylo zajímavé, chvílemi méně. Celkově, jako zaujatý kritik filmů o hledání pokladů bych to shledal jako průměrný pokus. V kabátě komediálním pak film není žádný průlom, ale tak zase sem se na druhou stranu nenudil, takže taky průměr. Onao není to ten pravý šálek kávy, ale když už sem si to levný kafe dal, tak sem si ho v pohdě vychutnal až do konce a kašlu vám na nějaký strhávačský recenze, na to mám jiný filmy, že jo kluci z Roxbury :-)))) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kdy Tess udeří Bena po odchodu ze soudní budovy, byla natočena před Vice-Chancellor's Building na Queensland University of Technology. (Pethushka)
  • Postava "Moe Fitche" byla inspirována hledačem pokladů Melem Fisherem. (Pethushka)

Reklama

Reklama