Reklama

Reklama

Marnie (Famke Janssen) si v domácí vazbě má odpykat trest za vraždu svého manžela Mikea (Michael Paré). Ten ji v manželství týral a nehodlá s tím, jak se zdá, přestat ani po smrti. Jeho návštěvy jsou čím dál častější. Pomoc a pochopení hledá Marnie u svého přítele Joeye (Ed Westwick) a u bývalého Mikeova parťáka Shankse (Bobby Cannavale). Otázkou je, zda se jí dá pomoci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Marnie je z väzenia eskortovaná do svojho veľkého domu v Brooklyne, aby si tam odpykala v domácej väzbe zbytok trestu. Na nohu jej pripevnia elektronický náramok, ktorý ju monitoruje a obmedzuje jej pohyb v okruhu sto stôp ("30 a pol metra"). Zdá sa, že je to pre ňu dobrá alternatíva. Lenže v byte nie je sama. Máta ju a terorizuje duch jej tyranského mŕtveho manžela, ktorého zavraždila. Tento americký film je priemerný, komorný, duchársky horror. *** ()

POciSEM odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle bylo za spatnej vtip? Famke chtela rozsekat ducha sekerou a projizdela ho jako kour z cigarety a hned vzapeti utikala pred duchem kterej ji chytil za nohu,tak mu rozkopala drzku az z toho zacal krvacet? Takovym paskvilem se nas rozhodli amici krmit? Moje vlastni hovna jsou pro me atraktivnejsi nez tenhle odpad ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som si myslel, že pôjde o nejaký horor z baníckeho prostredia a tých 30 a pol metra bude znamenať hĺbku, v ktorej uviazli nejakí nešťastní baníci. Ako som však neskôr zistil, názov má zrejme vystihnúť, aký veľký je akčný rádius hlavnej hrdinky postihnutej domácim väzením a zjavovaním sa usmrteného manžela, ktorý je na ňu naštvatý, akoby mu dala na stôl studenú večeru. Že tvorcovia trošku duchársku tému upgradovali a týpek tu veselo presúva a hádže vecami po izbe a fackuje svoju bývalú, to už ani nejdem rozoberať. Nakoniec ešte jedna ľudová múdrosť: Zlého ducha z domu nevyženieš ani dobrou súložou :) ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Nápad možno hej..ale prevedenie..no dosť biedne...100 Feet vyzerá ako x-tá prerábka nejakého ázijského hororu...aj tak stále tie prerábky sú lepšie ako 100 Feet...Famke Janssen nie je extra herečka, a film neutiahne svojim úsmevom (ktorým asi dosť šetrili)...jedine čo stálo za to bolo finále...nič iné...5 minút stálo za to ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

33 metrů, nebo kolik to je... Dá se číst, dá se přemýšlet, dá se plánovat. Prima domácí vězení. Ten "duch" byl tak nafilmovanej, že by mohl fungovat leda jako vítaný zpestření. Takže: už žádné "politically correct" horory. A obzvlášť maj červenou kartu ty "genderově uvědomělý"... Brrr. Fast forward, that´s our best-selling logo... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)
  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama