Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Pro plastelínu mám slabost od dětství. Moc dobře nechutná, ale něco na ní bylo... Došlo mi sice až postupem času, že když nesmícháte všechny barvy dohromady a nenalepíte pod stůl tak, aby to rodiče nenašli, může vzniknout něco stejně roztomilého, zábavného a přitom geniálního, jako je Shaun, zato bylo moje vzezření silnější a já můžu slíbit, že moje děti na Shaunovi jednou vyrostou. Spolu s Krtečkem, samozřejmě :) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Přestože se najde pár slabších dílů, jako celek je Ovečka Shaun neuvěřitelně svěží a originální alternativou pro české večerníčky (které jsou v současné době na odpis)... Nepamatuji si, že by se u nás někdy sešla celá rodinka pohromadě a chlámala se na celé kolo, jako tomu bylo právě u Ovečky Shaun... Bééééé ()

Reklama

Colour 

všechny recenze uživatele

Toto by mali hodnotiť deti, tým je to hlavne určené. Väčšinu detí, čo poznám a ktoré videli čo len jeden diel, si ho obľúbili. I ja som videla zopár dielov, keď som mala cca 13 rokov, a páčilo sa mi to. Každý si tam nájde niečo, čo ho rozosmeje. Či už roztomilé ovečky alebo blbosti, ktorých sú schopné. 4,5* ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tahle zábavná animovaná série je především dokladem smutného faktu, že špička animované tvorby momentálně vzniká úplně někde jinde a hlavně se nám čím dál víc vzdaluje. Obrovským plusem je celková lehkost a šmrnc seriálu daný humorem, který je dobře pochopitelný kdekoli ve světě. Svým způsobem geniální dílko jak z hlediska výtvarného pojetí, tak scénářem jednotlivých epizod. Celkový dojem: 95 %. Mladší "sestřička" pejska Gromita. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Ardmanů prostě nápady nedojdou snad nikdy. Navíc plastelínovou animací jdou stále tak trochu proti proudu, ale když ona má svoje úžasné kouzlo a když si navíc představíte tu dřinu, co je za každým okýnkem filmu, tak je jasné, že ti, kdo se na tom podílí to dělají s naprostou láskou. A proto jejich příběhy mají srdce, jsou hravé a jako bonus v nich najdete neskutečné možství malých vychytávek (třeba tlustou ovci, jejíž vlna pohltí cokoliv, co do ní spadne a pak se z ní stává solidně vybavené vetešnictví, spolknutý CD přehrávač, koktejl u bazénu, ovce skládající rubikovu kostku při rabování stanu, nebo třeba když se ovcím dostane do ruky štětec a malířské plátno). Prostě u ovce Pižly (předpokládám, že je to ona) musí pookřát každá duše a je radost jí sledovat. Béééé! ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)

Reklama

Reklama