Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pěkné a vtipné. Jenom škoda, že Shaun ani jiná postava nemá moc charisma. Možná je to tím, že se v seriálu nemluví. I když... ptakopysk Perry, pan Ket nebo Gromit taky moc řečí nenadělají a ty by si člověk na tričko klidně dal. Navíc... údajně je Shaun mužské jméno, takže ta ovečka je vlastně beránek. Nějak se do toho nemůžu vcítit, prostě pro mě je ta hlavní postava pohlaví ženského. A že má mužské jméno? Na to je jednoduché vysvětlení. Ten farmář už podle vzhledu zrovna bystrozraký není, takže u ní popletl pohlaví a dal jí špatné jméno. A je to. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto sa Angličanom naozaj podarilo. Vtipný, zábavný, roztomilý, krásne animovaný seriál krátkych príbehov o chytrej, vynaliezavej "Ovečke Shaun". Tá žije, spoločne so svojimi družkami, na kľudnej, veselej farme, kde ich stráži ovčiarký pes Blitzer. Ten sa však zväčša pridá ku ich vylomeninám a všetko sa ešte viac vygraduje. Profesionalné plastelínové animácie, vychytané detaily, vtipný nadhľad a svieži humor zaujme aj dospelého diváka. **** ()

Reklama

forsberg 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvostné malé pohádečky o ovcích, hlídacím psovi a farmáři. Doporučuji pouštět si je při probuzení, místo zpráv a večer na spaní a ujišťuji vás, že svět vám pak přijde o mnoho veselejší. Když už nic tak alespoň ten díl, kde farmář vezme maličké ovečce pískací hračku...a vůbec...domluvil jsem. Béé. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Přestože se najde pár slabších dílů, jako celek je Ovečka Shaun neuvěřitelně svěží a originální alternativou pro české večerníčky (které jsou v současné době na odpis)... Nepamatuji si, že by se u nás někdy sešla celá rodinka pohromadě a chlámala se na celé kolo, jako tomu bylo právě u Ovečky Shaun... Bééééé ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Animované filmy od Nicka Parka a britského Aardman Studia jsou pro mne léty prověřenou záležitostí a známkou nejvyšší kvality, s Ovečkou Shaun je tomu nejinak... A ono (typicky britsky staromilsky zavilé) lpění na tradiční ruční plastelínové animaci je navíc skutečně nejoriginálnějším copyrightem... Tohle by byly večerníčky na ČT... Dodatek: A ono taky že jóóó... :-) ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama