Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ardmani prostě vědí jak na nás. Opět přicházejí ze spoustou originálních nápadů, inteligentního a trochu bláznivého humoru. Ale hlavně, plastelína opět nakopává zadek ostatní konkurenci, stejně jako Wallace a Gromit. Tahle ruční práce má totiž prostě svojí poetiku a kouzlo, kterému musí podlehnout snad každý. Pro děti v současnosti v televizi snad neběží nic lepšího. ()

quasar 

všechny recenze uživatele

Když jsem rozkliknul hodnotit/komentovat, tak jsem nevěřil!!! Konečně něco, co se líbí všem! U nás nedělní ráno probíhá tak, že náš tříletý syn se budí a dloubá do mě - "tati vstávej, bude hřiště!" "Vzbuď mě až na ovečku!" "Nevzbudím" "To se opovaž!!!" :) Grotesky prostě nezklamou ani v dnešní době... ()

Reklama

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Sem mírně rozčarován. Neviděl jsem toho mnoho a vůbec to není špatné, ale prozatím nevidím důvod k nějak vysokému hodnocení. Je to sice vtipné, hezky ztvárněné, ale nějak sem se do toho příliš nezakoukal a salvy smíchu mě taky nedostihly. Možná po shlédnutí mnohem více dílů změním názor, ale zatím jak tak pozoruji jsem trochu mimo proud. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Ač jsem měl velké nutkání podlehnout obsesivním choutkám v udržení stoprocentního hodnocení tohoto dílka, nemohu tak učinit, nebylio by to fér k ostatním filmům, seriálům... které odemne získaly jen ****. Přestože ale zřejmě nežeru tento druh animace, neujíždim na Gromittovi ani na Flushed Away, hodnotím vysoko - tzn. na tomhle britském večerníčku stoprocentně něco je... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Animované filmy od Nicka Parka a britského Aardman Studia jsou pro mne léty prověřenou záležitostí a známkou nejvyšší kvality, s Ovečkou Shaun je tomu nejinak... A ono (typicky britsky staromilsky zavilé) lpění na tradiční ruční plastelínové animaci je navíc skutečně nejoriginálnějším copyrightem... Tohle by byly večerníčky na ČT... Dodatek: A ono taky že jóóó... :-) ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)

Reklama

Reklama