Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

90%?! Český národ definitivně ztratil veškerou soudnost i kulturní úroveň! Dlouho mi bylo záhadou, proč tahle infantilní a ničím nezajímavá pohádka je u českých diváků (a to i dospělých!) tolik populární a na ČSFD dokonce zaujímá přední pozici v žebříčku nejoblíbenějších seriálů. Až mi to konečně docvaklo! Češi jsou národem poslušných stádovitých ovcí a s hlavní postavou této blbůstky se nejspíš zosobňují, jinak si to opravdu nedovedu vysvětlit. Navíc je fakt, že TV stanice a vydavatelé DVD zásadně ušetří, neboť nemusejí pořizovat dabing. Nicméně, mě tato komerční němá imbecilita neoslovila ani v nejmenším, tudíž opět půjdu proti davu a hrdě zodpadňuji. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto sa Angličanom naozaj podarilo. Vtipný, zábavný, roztomilý, krásne animovaný seriál krátkych príbehov o chytrej, vynaliezavej "Ovečke Shaun". Tá žije, spoločne so svojimi družkami, na kľudnej, veselej farme, kde ich stráži ovčiarký pes Blitzer. Ten sa však zväčša pridá ku ich vylomeninám a všetko sa ešte viac vygraduje. Profesionalné plastelínové animácie, vychytané detaily, vtipný nadhľad a svieži humor zaujme aj dospelého diváka. **** ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

víceméně náhodou při přepínání odpoledních nicotných pořadů jsem narazil na jeden díl v rámci "Hřiště 7"... musel jsem to prostě hned hodit do vyhledávače, protože Shaun the sheep vypadala velmi slibně... kraťoučké, chytré, sympatické, vtipné. po chvíli závislost jako blázéééé ééé éé ééé bééé ééé ééé n100% ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 8,2/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - ?, Audience Score - 95% | FDb.cz - 81,8% | Béééé, to by řekl náš pan učitel hudební nauky, kdyby viděl, na co se jako velcí díváme. My se naopak u každého Béééé (v tomto filmu) smějeme, jak málokdy. Neskutečně šikovná práce a především zábavná. Odteď říkáme "je tam veselo jako v ovčíně" :-) Ne, ale fakt, geniální alá Nick Park! 100% ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelná animace, nesmrtelná roztomilost jakýchkoliv Aardmanských zvířatek, ačkoliv ovečky jednoznačně vedou! Navíc ovečka Shaun není jen pro ty nejmenší, já se u toho taky dost nasměju a aspoň si mám o čem povídat se svou šestiletou sestřenkou, která tu nezbednou ovečku žere úplně stejně jak já! A zrzavej kocour taky válí!!! ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama