Reklama

Reklama

Klasický thriller složený z několika souvisejících příběhů ze života londýnských policistů, mimo jiné veterána George Dixona. (Netflix)

Recenze (10)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dirk Bogarde jako lump, který lže, krade a vraždí. Oceněný, ale poměrně nezáživný film, jehož pozitivem je velké množství záběrů z dobového Londýna, včetně závodiště chrtů na stadionu White City v západním Londýně. Z hlediska zobrazení práce a postavení policistů ve společnosti, lehce naivní až úsměvný snímek. Oběma zlodějům je věnováno minimum času, jejich postavy nejsou vůbec propracované. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Skôr ako plnohodnotný film ide o policajnú agitku. Sledujeme každodenný život policajtov zo Scotland Yardu, problémy s vyšetrovaním a pátranie po zločincoch. Zaujme začínajúci Dirk Bogarde s uveriteľným výkonom hajzlíka. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Poměrně nezáživné britské krimi o policistech ze Scotland Yardu, kteří se snaží dopadnout kriminálníky, co zastřelili jednoho z nich. Rozhodně by tomuto filmu prospělo víc se soustředit na zločince a míň na policajty a jejich život na stanici (to zkoušení policeního pěveckého sboru bylo fakt otravný) a taky by neuškodil nějaký výraznější herec. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Příběh sám o sobě málo zajímavý až skoro nudný. Čím ale film zaujme, že na anglické poměry není až tak studený. Navzájem mezi policisty a také jejich příbuznými panuje taková přátelská až domácká atmosféra a solidarita. Pozitivní je taky občasný vtip, hlavně zaujme malá holka, která odmítá s policisty spolupracovat. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama