Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

MareT. 

všechny recenze uživatele

No je to fakt bída. První půl hodina byla celkem fajn (i když se tam vlastně nic nedělo), ale potom už jsem si jen přál, aby to už skončilo a i když konec malililinko překvapil, stejně to nebylo dotažené do konce (něco jako trochu pochopitelnější motiv bych si teda prosil). A jinak postavy byly neuvěřitelně stupidní!! ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Dobrá hudba, premakané efekty... Tým sa ukončili ďalšie pozitívne vyhliadky na to, že sledujem FAKT dobrý film. Dej točiaci sa okolo nevinnej Mandy Lane, po ktorej (ako už z názvu vyplýva) všetci šli ako kŕdeľ supov, bol od začiatku dosť čitateľný, priehľadný. Aj keď musím priznať, že ma prekvapil ten nečakaný zvrat v závere. ()

Reklama

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni milují Mandy Lane? Tak za prvé – a kde všichni nechali oči? Obsadit do role postavy, z níž jsou všichni hotoví a všichni ji milují naprosto tuctovou holku? Čímž nechci říct, že by byla škaredá, ale žádná sex bomba, kvůli níž bych skákal ze střechy to ale také rozhodně není. To ta bruneta mě tedy brala mnohem více. Za druhé – znamená to, že se jí všichni kolem ní (evidentně i včetně spolužaček) chtějí dostat do kalhotek, že ji milují? Ale nechme té sémantiky. Na tomhle filmu je špatně naprosto úplně všechno - ultraslabý scénář operující s dementními, hloupými a velmi nesympatickými postavami, zápletka která postrádá to základní - motiv, kamera, neexistence děje, a i ten "povinný" zvrat na konci není nijak překvapivý. Záporáka film, jenž žánrově stojí zpravidla na neznalosti jeho identity, odhalí film už v polovině? Během prvních pěti miut mi bylo jasné, že mě ten film bude srát a znechucovat každou další vteřonou, která uplyne, přesto jsem ho dokoukal, abych se ujsitil, že tomu tak opravdu je. Ani v tom mě nedokázal překvapit. První půlka filmu je jen ta nejstupidnější teenagerovská komedie, ale bez humoru, a když dojde na krev, s kvalitou filmu to nijak nehne. Opravdu nechápu, že se v té dvacítce hodnotících, co se mi tu ukázala, neobjevil ani jediný odpad. Abych to shrnul - kecy o sexu, drogy, chlast a vrah, kterým jsem chtěl být já sám, abych ty stupidní postavy s radostí a zadostiučiněním pomasakroval. A věřte, že bych se vyřádil mnohem lépe, než ten patlal z filmu. Ani to prostě k alespoň trochu dobrému filmu nestačí. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Dokonalá ukázka promrhaného potenciálu. Ti teenageři zoufale obletující bliznu by bývali mohli být skvěle s nadsázkou vyobrazeni a pak vesele s gustem povražděni, ani by nám jich nemuselo být líto.V té partičce se to dalo opravdu rozehrát báječně, a karty byly rozdány docela dobře. Vyznělo to ale naprosto blbě a do ztracena. 45% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pokud se hodně nudíte, tak je to docela koukatelný teenagerský horrůrek. Sympatičtí herci, pěkné prostředí, dost mi tam ale chyběly brutální scény - film byl zřejmě jen do 12 let nevhodný. Trošku se to táhlo. Taky jsem moc nechápal, co všichni na Mandy viděli??? Když už chtěli, abychom si mysleli že MANDY je MISS PLANETY, měli vybrat hezčí holku a né průměrnou nezajímavou kačenu! No a konec byl dost trapný...... Suma sumárům : průměrný horror na jedno podívání ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)

Reklama

Reklama