Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejšie na filme je, že je to dosť verný update raných 80s slasherov, azda s jediným rozdielom v úplnom konci. Tragédia na začiatku, nudné vatovité plky teenagerov a postupné mordy. Bez postáv-karikatúr a nadhľadu 90s revivalu. Záverečný zvrat, ktorý sa odkazuje k school shootings, je zaujímavý, ale ani ten nevytrhol film z priemeru. Ak by v ňom boli lepšie postavy, bolo by to o poznanie lepšie. Napríklad to, že každý chce Mandy, je zjavné iba z ich kecov, na tej postave nie je vôbec nič výnimočné, pri všetkej úcte k Amber Heard, nebudí ani dojem, že je oveľa krajšia ako jej spolužiačky. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Celkem tuctová vyvražďovačka, s (pro někoho třeba i) šokujícím koncem. Ne, vyústění bylo lehce očekávané, ale stejně dobré a zajímavé. Film stojí na tom, že všechny 3 kočky stojí za stálé sledování, s tím, že A. Heard je fakt moc hezká. A svou roli zde hraje moc dobře. Že jsou tady ti teenageři úplně vylízaní je věc druhá. Krve dost, napětí trocha, akce málo. Neurazí, ale nadšení se taky nedostavilo. * navíc za pěknou tvářičku právě A. Heard. ()

Reklama

Teardown odpad!

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce alles komplet sračka. Věřím, že někoho může pobavit, ale mě to tedy do nálady nestříklo ani kapičku. Ta odporná teenagerská havěť a jejich neskutečně debilní žvásty mě málem sestřelily z postele. Velice tomu pomohl přiteplenej českej dabing, za kterej by se mělo okamžitě zavírat. Vulgární bývám jen zřídka, ale tahle sračka v čele s Mandy LEJNOvou si nic jiného nezaslouží. Fuj! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ne, že by Amber Heard v mých očích vyvolávala dojem naprosté sexbomby, ani s žádnou jinou částí mého těla případně moc nezacvičila..;) Že bych z ní měl "husinu"..;) To zrovna ne, umím si vybavit minimálně patnáct dvacet "roštěnkovatějších" krasavic !! Ale svoje si v tomhle Levineově teenagerovském slasheru odehrála, stejně téměř zbylé herecké osazenstvo, až nezvykle v mezích civilnosti.. Celkově film, Levine moc mile překvapil, snahou vybočit z žánrové řady, což se do jisté míry i povedlo zejména díky neteenagerovskému soundtracku, poctivé realistické kameře a hlavně do posledních chvil nečekanému závěru !! Ta pointa nebyla vůbec hloupá, naopak mě vážně nadzdvihla a nadchnula !! Nebudu si na nic hrát, i přes velký počet "odkoukaných" hororů jsem nic prakticky do poslední chvíle nečekal.. ()

gogos odpad!

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době se mi podařilo nedokoukat film. Neskutečně debilní úvod, který je naprosto o ničem, se nerozjede ani po pár desítkách minut. Absolutně nulový příběh, debilní a nic nedávající zápletka v kombinaci se ztónovanou barvou filmu jak z nějakého postapokalyptického snímku dává jasně najevo, že scénáristé se činili a režisér tomu nasadil koronu. Vše je završeno luxusním výběrem toporných herců, kteří umějí akorát tak vystrčit kozy, chlastat, mluvit o šoustání svých kamarádů a masturbovat pod mapou. Vydržel jsem 25 minut a s klidem na srdci můžu říct, že podobnou sračku jsem už léta neviděl... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)

Reklama

Reklama