Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ulicích New Yorku začíná řádit sériový vrah, který u obětí zanechává básně popisující jeho hrůzné činy. Případ dostávají na starost dva ostřílení detektivové (Robert De Niro a Al Pacino), přičemž se ukazuje, že hříšník se může skrývat i v řadách policie. (Satan)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (302)

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Když čtu zdejší komentáře, tak mě napadá, že se koná soutěž o to, kdo film více shodí,více urazí režiséra filmu a zkritizuje absolutně předvídatelnou pointu,kterou věděl už, když se díval na obal od dvd.Proto musím vystoupit z davu a říct, že se mi tenhle film líbil a hlavně mě potěšilo hodně dobré herecké obsazení a to nejenom skvělých Al Pacina a De Nira, ale i ústřední dvojku ze seriálu Vražedný souboj, coby vyšetřovatelé, 50 Centa (ikdyž ho nemám rád) v roli dealera nebo Olega Taktarova, pro mě známého jako parťáka Karla Rodena z filmu 15 minut.Také jsem byl rád za velmi dobrou pointu, kterou jsem fakt netušil a překvapila mě.Takže pro mě příjemnej film, kterej hodnotím 4 hvězdami a 75 %. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka sa ku mne dostala prekvapivo až v posledných mesiacoch a očividne nie som sám, keď vidím 3.800 hodnotení pri takých hviezdach ako Al Pacino, Robert De Niro či Carla Gugino. Hodnotím priemerne i keď je vo filme skvelý plottwist - zvrat, ktorý som nečakal. Spomínaní herci hrajú fajn, sú to predsa hollywoodske hviezdy, škoda že Carla Gugino nedostala viac priestoru. Prekvapil aj 50 Cent, aj keď jeho som považoval vždy za v celku slušného herca. Donnie Wahlberg tiež hrá dobre, Wahlbergovci to majú v rodine. Snímke niečo chýba, je to také suché, deprimujúce, rovnako tak prostredie. Nie je to veľkofilm, ale kvôli finálnemu zvratu sa to oplatí vidieť. ()

Reklama

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Tento film je možno dobrý pre Donnieho Wahlberga,ale ako si vysvetliť účasť De Nira a Pacina,keď im po prečítaní scenára muselo byť obom naprosto jasné,že to bude prepadák?Postavy im charakterovo nesadli,navyše boli neuveriteľne slabo zahrané,akoby sa človek díval na béčkový film s druhotriednymi hercami.Slabučký scenár,ktorého jedinou zvláštnosťou je jeho absurdná nelogickosť a dhé-predlhé pasáže plné zívajúcej nudy si zalúži vypískať,rovnako, ako jeho autor.Najradšej by som to šupla do odpadu,ale to by som asi musela zmeniť aj moju hereckú Top-10tku.Radšej si urýchlene pozriem Neľútostný súboj a pokúsim sa čo najskôr zabudnúť na tento frustujúci zážitok.Dúfam,že sa tak skoro nezopakuje, ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dva velcí herci v obyčejném filmu. Ani jeden z nich už není "kmotrem" a také jim chybí zdravá motivace. Z těchto důvodů ani nechápu, proč si dvojice Pacino-De Niro pro svou spolupráci vybrali natolik slabý film bez silných postav a scén. Jon Avnet vůbec nepřekvapil a další jeho film patří do obyčejného průměru. Righteous Kill je filmem, na který se pravděpodobně podruhé podívat chtít nebudete, protože k tomu není důvod. I když je závěr postaven na jediném zlomu, nepřijde vám překvapující ani podivný a možná jako já za něj prostě budete rádi (protože znamená konec filmu:). Je to určitě škoda, ale "kmotři" mají ještě pár let na nějaký společný film, který si zaslouží dvě takto slavná jména. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně zralí šedesátnící Al Pacino a Robert De Niro se rozhodli že si možná ještě naposledy zahrají ve společném filmu, po 13 letech od kultovního Nelítostného souboje. Musím říct že věk nezastavíme nikdo, tady už pánové nemají mnoho co divákovi sdělit. Překvapení se na konci zase tak moc nekoná, myslím že film dává časem tušit, kdo že je tím "oprávněným" vrahem. Koukat se na film rozhodně dá, ale jedná se pouze o celkem solidní průměr. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (13)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama