Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jedno velké WAU!! V tomhle snímku je vše co má rohlíček rád. Výborné prostředí blázince včetně hnusných a oplzlých bláznů, skvělé gore, tempo a také vtipného černocha(Vzpomeňte si na mě až ho uvidíte poprvé :D) Tohle je pro mě vážně překvapení a od plné palby chyběli jen krůčky, protože začátek byl malinko utahaný. Ale po 30 minutách začíná to pravé ořechové a na konci už je to jedno velké gore inferno. Jo, tohle mi udělalo radost a tak to rád doporučím. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Žádné překvapení se nekonalo a Insanitarium přesně splnilo své očekávání (čili průměrný thriller). Nehorší na filmu jsou určitě efekty - zlomená ruka, skřípnuté prsty atd. -, které místo aby naháněly hrůzu, jak asi tvůrci plánovali, jsou spíš k smíchu. Hlavní hrdinové jsou ale sympatičtí, hlavní padouch zlý a odpudivý a nechybí tomu ani typický konec či hodná slečna :) ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

to byl jako nějakej nepovedenej pilot k céčkovýmu půlnočnímu seriálu?! insanitarium v sobě nemá naprosto nic, co by se nevypařilo do druhého dne od sledování... ale klobouk dolů za ty lázně - za tolik cisteren falešný krve by se nemusel stydět ani jakubisko... jestli můžu radit, vyhněte se tomuhle blázinci obloukem! 30% ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Další z hororů, který využívá Zombie tématiku tím způsobem, že jí staví celou na hlavu především v tom, jakým způsobem zombáci vznikaj. Nápad není špatnej: Doktor v psychiatrické léčebně píchá injekce s jakýmsi sajrajtem, po kterém s postupem času a větší dávkou vznikaj nemrtví zombáci, žíznící po krvi a lidském masu, ale způsobem jakým režie a především scénář se k tomuto tématu postavili, nestojí za nic a jde spíš o špatně natočenej horor s tragickým scénářem. Herci jsou opět seriálové hvězdičky ze kterých jasně vyniká Peter Stormare, kterej je ale zároveň ze všech nejhorší, protože je jasné, že hraje zápornou roli, protože se na to hodí a je nepředstavitelný v jiný roli a od prvního okamžiku co je před kamerou je jasné, že za vším stojí, ikdyž ještě nevím začím, ale k jeho postavě, jak už tu bylo řečeno to fakt svým způsobem sedí. Jesse Metcalf, především znám jako zahradník ze zoufalých manželek dostal nejvíce prostoru a dá se říct, že to ustál, takže půl hvězdy pro něj, půlka za šíleného Stormare, a jedna celá hvězda za poslední půlhodinku, plnou krve, šílenství, běsnění, bodání a třetí hvězda za nečekanej závěr, kterej mě velmi překvapil. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jackova sestra Lily je po "x"-tom pokuse o samovraždu umiestnená do štátnej psychiatrickej liečebne. Nakoľko mu nedovolia sestru vidieť, vymyslí náhradný plán. Zahrá "šialenca" a do útrob nemocnice sa dostane ako klasický pacient s duševnou chorobou. Tento riskantný plán sa odstupom času ukáže ako obrovská chyba! Metódy doktora Gianettiho sú totiž prinajmenšom kontroverzné. Obzvlášť jeho nový liek "Orpheum" , ktorý z pacientov vytvára krvilačné monštrá. Pomerne rýchly spád hneď od úvodu zaručuje, že sa divák nijak výnimočne nenudí. Niekoľko pekných gore záberov skutočne potešilo. Nápad nie zlý, no riešenie hl. postavy mi príde dosť nereálne a debilné zároveň (aj keď chápem, že inak to asi / určite nešlo). Ďalším plusom bolo správanie určitých pacientov, ktorí s tými zúženými "zorničkami", pritom celý od krvi (najmä tá "zamilovaná" :) miestami pôsobili naozaj - čo ja viem, "desivo"? Záverečná polhodinka už bola zbesilý nárez. Všade množstvo krvi, a na tých bielych stenách to budilo skutočný hororový dojem. Napriek tomu, že záver potešil len čiastočne, som milo prekvapený - 60%. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama