Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Sheldonově životě zavládne kvůli onemocnění jeho holiče naprostý chaos. Za své berou i všechny rituály. Howard odjíždí na výcvik astronautů, což ho přivede na myšlenku, jestli je nebezpečná cesta do vesmíru opravdu ten nejlepší nápad... (TV Prima)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase jsem mohl jít bez výčitek do plných. Ano, je to drsné, když člověk přichází o své životní jistoty; veškerý řád se rázem hroutí a náhle je možné cokoli. Osmnáctá epizoda přivedla Sheldona a Howarda do zlomového bodu jejich životů a bylo jen na nich, zda dokáží přežít v nepřátelském světě za zcela zoufalých podmínek. Drsný díl zahrnoval boj o holý život, nutnost projevit silnou vůli a touhu po přežití, sílu upřímného přátelství a holiče v kómatu. / Poučení: V přírodě buď připraven na všechno. Nikdy nevíš, kdo se přitulí. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldon ve světě chaosu. A to jenom kvůli ostříhání. Rituální výstřednosti zmizeli a Sheldon začal překvapovat. Dobrý nápad scenáristů navíc dobře zpracovaný. Všechno podtrhoval Howardův výcvik. Raj byl v této epizodě minimálně a přiznám se, že mi ani moc nechyběl. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Túto epizódu zachraňuje hlavne Howard a jeho vesmírny výcvik. Odstredivka, stav beztiaže či prežitie v divočine nie sú nič pre kockáčov. "Prosím, môžeš mi poslať nové slipy." ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Penny, I know you mean well, offering the skills of the hill-folk. But here in town we don't churn our own butter, we don't make dresses out of gunny sacks, and sure-as-shootin' don't get our hair cut by bottle blonde... I'm sorry. It's the bad boy attitude that comes with this hair." ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama