Teorie velkého třesku - Série 5 (2011) (série)
Peter ChakosKamera:
Steven V. SilverHrají:
Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, John Ross Bowie, Wil Wheaton, Jesse HeimanObsahy(1)
Svatba Bernadette a Howarda se blíží. Rajesh proto Howardovi uspořádá nezapomenutelné loučení se svobodou. (TV Prima)
"Ale co se divím, vždyť jsi napůl labuť !!" ;) ()
"Come on Leonard. It's you. What's gonna happen? I mean, even if there was a stripper, all you'd do is avoid eye contact and maybe offer to help her kid with his homework." ()
Ano Rajesh se opil a vytáhnul vše na Howarda :))) Tohle musí pobavit každého ()
Začínám na sobě pozorovat, jak se v některých situacích můj názor shoduje s tím Sheldonovým. Můj pohled na svatby je s jeho v podstatě totožný, já ale nejsem natolik bystrý, abych vymyslel snesitelnou verzi zahrnující zkušenosti z Pána prstenů. Ještě horší je pro mě ale představa organizovaného předsvatebního veselí v americkém stylu, bo jsme světoví. Brrr. / Poučení: Pokud chceš pro sebe něco udělat, uzavři dohodu o symbióze s lišejníkem. ()
Rozhodně jedna z lepších epizod. A nevím, proč po Wheatnovi neskočili během oslavy, každej potrhlej geek by to asi udělal, ne? ()
Photo © CBS Television

- Sheldon (Jim Parsons) na rozlučce udělá vulkánský pozdrav ze seriálu Star Trek (od r. 1966). (SONY_)
- Rajesh (Kunal Nayyar) zmíní během proslovu na rozlučce události z epizod Deficit lepících kachen (2009) a Lasvegaský reset (2009). (Duoscop)