foto

John Ross Bowie

  • nar. 30.5.1971 (47 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento americký herec a komik se hlásí k protestantské církvi Skotsko-irského původu. Je členem pop punkové skupiny Egghead a hercem v improvizačním divadle Upright Citizens Brigade Theater (UCBT) v New Yorku a Los Angeles. V UCBT byl členem hereckého spolku "The Naked Babies" s komikem Robem Cordrym, Sethem Morrisem a Brianem Huskeyem. V březnu 2011 začal hrát v sérii reklam pro Ford Motor Company.

Jako herec je známý především rolí Brryho Kripke v seriálu Teorie velkého třesku. Objevil se ve filmu CoMyJenVíme!? po boku Marlee Matlin. Jako host se objevil v seriálu Reno911!, v komedii Larry, kroť se, Glee a další.

Vojtěch "Cheeker" Jirka

Herecká filmografie

Filmy

2016 Between Us
Zvířátko
2014 Leonard in Slow Motion
2013 Sofie První: Plovoucí zámek (TV film)
Waking
2010 Brostitute
2009 Až tak moc tě nežere
Smallest Co%k in Porn, The
2008 Sex Drive
2007 Vdáš se, a basta!
Wild Girls Gone
2006 Santa Claus 3: Úniková klauzule
2005 Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show (TV film)
Zábavný společník
2004 Blackballed: The Bobby Dukes Story
2000 Road Trip

TV seriály

2018 Život beze slov (TV seriál)
Epizoda 22 (S03E22)
Epizoda 21 (S03E21)
Epizoda 20 (S03E20)
další epizody (22)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Grant Allocation Derivation (S12E07)
Asymetrie vázacího motýlka (S11E24)
Přiřčení rezervace (S11E17)
2017 I'm Sorry (TV seriál)
Butt Bumpers (S01E08)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Seven-Year Mystery (S06E07)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Tesla kontra Edison (S11E08)
2016 Love (TV seriál)
It Begins (S01E01)
Život beze slov (TV seriál)
B-O-N--BONFIRE (S01E03)
N-E--NEW A-I--AIDE (S01E02)
P-I--PILOT (S01E01)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Pí***gate (S05E06)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Zneuznaný génius (S10E09)
Experimentování s oslavou (S09E17)
Valentýnské extempore (S09E15)
2015 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Machinace s heliem (S09E06)
Zvyšování tělesné kondice (S09E05)
Renovace obchodu s komiksy (S08E15)
2014 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
X-Mans/White Mans (S02E01)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Reflexe na základě šampaňského (S08E10)
Tristní rozpad vztahu (S07E20)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Halloween (S01E06)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vyvrácení existence objevu (S07E10)
Rozepře o definitivu (S06E20)
Kripke-Cooperova inverze (S06E14)
2012 Game Shop (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rozlučkové fiasko (S05E22)
Rothmanova degenerace (S05E17)
Zasvěcení do beta testování (S05E14)
2011 State of Georgia (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
No Good Deed (S05E04)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Archimedův princip (S04E17)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Princezna v igelitu (S07E03)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Na horské dráze (S06E07)
2009 Glee (TV seriál)
Matrace (S01E12)
Párty na klíč (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Formulace odplaty (S03E09)
Fluktuace elektrického otvíráku na konzervy (S03E01)
Algoritmus přátelství (S02E13)
další epizody (4)
Larry, kroť se (TV seriál)
Denise Handicapped (S07E05)
Griffinovi (TV seriál)
Peter osadníkem (S07E16)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Mighty B! (TV seriál)
Můj nejhorší týden (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk vstupuje do sekty (S06E11)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Dar z nebes (S01E12)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Víkendoví bojovníci (S01E06)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sni americký sen (S01E03)
Čarodějky (TV seriál)
Když vyjde modrý měsíc (S07E06)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Happy Family (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Dokumentární

2006 What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole
2004 CoMyJenVíme!?
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace