Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon se snaží najít dokonalý termín svatby, ale nedaří se mu to a je na nervy. Amy se ho snaží přesvědčit, že když chce, dokáže se uvolnit. Nahraje Sheldona, jak mluví ze spaní jako pohodář, který si s ničím neláme hlavu a všemu se nějak přizpůsobí. Sheldon se pokouší být takový, i když je vzhůru, chodí v žabkách a má namířeno k tragédii. Zachrání ho Star Trek? Raj a Stuart se oba zakoukají do Bernardettiny nové kolegyně a chtějí na ni zapůsobit. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byť první a druhý díl série nebyly Bůh ví co, tak zde úroveň padla docela dost strmě dolů. Nerad si to přiznávám, ale asi začnu volat po konci seriálu, než to všechno skončí v marastu... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No to je skvělé, a jak to teď mám okomentovat/orecenzovat? Třetí epizoda jedenácté řady pro mě byla jednou velkou nudou a jediným, co mě  dokázalo opravdu pobavit, byl finální multiSheldon. Faktem ale je, že když jsem se tak nudil, měl jsem čas přemýšlet o blbostech, což vedlo k poznání, že začínám mít radost z Bernadettina těhotenství. Její budoucí dítě totiž dalo zapomenout na to současné; předpokládám, že ho utratili ve chvíli vrcholného stresu. / Poučení: To, že máš osm nezávislých osobností, nikoho neopravňuje, aby ti nadával do schizofreniků. ()

Reklama

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě je zmíněn Sigmund Freud, rakouský lékař-neurolog, psycholog a zakladatel psychoanalýzy. (Duoscop)

Reklama

Reklama