Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon má zlost, že Amy nemá čas na jejich projekt o teorii superasymetrie, a tak se rozhodne zajít za rektorem Siebertem, aby ji stáhnul z jejího probíhajícího neurobiologického projektu. Jeho počínání popudí Amy, a to jak proti němu, tak proti rektorovi. Potom, co si Sheldon ve snu promluví s profesorem Protonem, omluví se Amy a oba se vzájemně svěří o svých obavách v manželství. Mezitím se Rajesh brání tomu, aby Howard byl na jeho přednášce v planetáriu jako host. Bojí se, že by přišel o své místo na výsluní ve svém oboru. Nakonec ale Rajesh přeci jen svolí a s Howardem se zahrnou komplimenty o tom, jak jsou jeden na druhého pyšní. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldon zavaří své ženě Amy tím, že ji nechá odvolat z jejího výzkumu ;) Pravidla: 1. nechoďte spát naštvaní, 2. pokud najdeš cizí boty pod postelí řeš to :))) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A velrybářská sezóna je opět v plném proudu. Jeden už vážně nevěří vlastním očím, když sleduje úplně zbytečný a hlavně nudný a nenápaditý děj, u něhož se prakticky není čemu zasmát. Já jsem sice po dřívějších zkušenostech s podobným vývojem počítal, a přesto nemůžu říct, že bych nebyl zklamaný. Když srovnám děj posledních sezón s tím, co mi seriál přinášel dříve, je mi smutno. / Poučení: Extrémní citové výlevy si šetři do soukromí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama