Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldonovo setkání v relaci profesor Proton s Williamem Shatnerem nedopadne dobře. Sheldon slavného herce v přímém přenosu pozvracel. Později, když se jde Wilovi Wheatonovi ospravedlnit, zjistí, že s přáteli, mezi nimiž jsou i známé osobnosti, hrává hru Dračí doupě. Když se uvolní jedno místo, Will osloví Howarda, zda by se nechtěl připojit k hraní. Podmínkou je, že o tom nesmí nikomu říct. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková klasika této série. Neurazila, ale ani nějak extra nenadchla. A napomohla tomu ani kupa amerických filmových hvězd. Bohužel tu neplatí úměra čím víc hvězd, tím víc kvality. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha! Jaká nečekaná změna. Tvůrci tentokrát opustili šablonu, kterou používali pro dvanáctou sezónu, takže se k mému údivu neřešily vztahy, neplánovalo se zvýšení porodnosti, ale hrálo se Dračí doupě.... Tedy mluvilo se o hraní, ale i tak to bylo vtipné. Z toho, co jsem napsal je jasné, že šestnáctá epizoda do této řady vůbec nezapadala a tvářila se tak, jakoby patřila někam do sedmé série. / Poučení: Neznáš kdejakou celebritu? Bod pro tebe. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Rajesh (Kunal Nayyar) zmíní, že napsal povídku „Capitan Marvel Mrs. Maisel“. A zeptá se přátel, jestli nechtějí vědět, o čem je. Bernadette (Melissa Rauch) odpoví: „O superhrdince, která se najde díky stand-up.“ Jedná se o narážku na seriál The Marvelous Mrs. Maisel (od r. 2017), kde se hlavní hrdinka najde díky stand-up. (Katka189)

Reklama

Reklama