Reklama

Reklama

Constantine 2

všechny plakáty

Obsahy(1)

John Constantine (Keanu Reeves), který pokračuje ve svém úkolu očišťovat zlo na Zemi, se setkává se svým skutečným otcem, který odhaluje hluboká tajemství o jeho narození, včetně toho, že John je čistě démon, ale možnost volby mezi dobrem a zlem mu umožnila být kýmkoli chce být. (TommyZR)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

neilz

Ani film, ktorý sa začne natáčať, nemusí byť uvedený v ohlásenom termíne (roku), nemusí byť dokonca vôbec uvedený. Takých tu máš milión, nasadzujú sa práve aj preto, aby sa o nich vedelo diskutovať a cez diskusiu aktualizovať ich status. A je to tu takto zaujímavejšie.

neilz

neilz (hodnocení, recenze)

Knowho

tak me je to jasny jen nechapu proc pisou datumy u neceho co se jeste ani nenataci, nebo proc k tomu nenapisou "pravdepodobne"

na příspěvěk reagoval mm13

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

neilz

Protože v 2022 se řeklo 2024 jenže pak přišla stávka a od ty doby se neví jiný datum, ale každý s mozkem ví, že bude nejdřív 2025 případně pozdní 2024.

na příspěvěk reagoval neilz

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

Dokým neuvidím trailer tak tomu neverím. Tých potvrdení a špekulácií bolo už toľko...

na příspěvěk reagoval Knowho

Pospax

Pospax (hodnocení, recenze)

Po Sandmanovi bych se vůbec nebránil, kdyby ve 2 hrála Jenna Coleman :) nejlépe v duu se starým Keanu 

na příspěvěk reagoval Knowho

nagasek

nagasek (hodnocení, recenze)

Byl bych pro to aby se Keanu Reeves  znovu zucastnil filmu ted po Matrixu 4 by i mohl bude vubec ta dvojka??? 

Uživatel Steven smazal svůj příspěvek.

nagasek

nagasek (hodnocení, recenze)

taky bych rad vedel Constantine jednicka byla luxusni s Keanu revesem...i ten serial constantine by si zaslouzil mnohem vic nez 1 sezonu.... jsou nejake informace ze by dvojka tento rok mohla vyjit?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Constantine je snad jediný komiksový snímek, který má propracovaný scénář. Asi proto, že se jedná o horor, kde jsou zkrátka nároky mnohem vyšší než u obyčejného akčního výplachu v podobě ostatních superhrdinských filmů. Jakožto hororový expert bych si tedy přál jeho pokračování a nejlépe opět s Reevesem. Ale jestli se ho dočkám, toť otázka.

666teen

666teen (hodnocení, recenze)

newirol

Constantine ti nemá bejt sympatickej. V komixu je to cynická kurva, kterou bys nejradši nakopal do vajec. A proto je nejlepší. Keanu je původnímu Johnovi podobnej asi jako Zeman Beckhamovi. Měl by vypadat jako Sting, což byl Ennisův původní záměr.

Kalor1

Kalor1 (hodnocení, recenze)

OK čítal som len remake komixu... musím povedať že ma moc neohúril... Keanu je jeden z mojich naj. hercov a film bol výborný jediné čo tam bolo zlé bol Chas... avšak Matt má niečo do seba je nesympatický hajzel čo sa snaží prežiť a má výborný hlasový prejav....

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

jaká je vůbec pravděpodobnost, že vznikne druhý díl? Jména pár scénáristů ještě nic neznamenají.. navíc, sem dlouho neviděl, žádné info k filmu.. víte někdo něco? Osobně bych za pokračování Constantina stál. Komiks sem teda nečetl, ale líbí se mi jak Reevsův John, tak Ryanův. 

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Anagram

Anagram (hodnocení, recenze)

Hashirama

Seriálovej Kosťa je podobnej Constantinovi z komiksu maximálně ksichtem a tím, že je to brit... povahově ani tolik ne.

Ani jeden z Constantinů se originálu dvakrát nepodobaj, ikdyž seriálovej se mu podobá trochu víc, ale že by se dvojka (ne)musela držet u Reevese už jsem popsal níž...

newirol

newirol (hodnocení, recenze)

Kobain

máš pravdu predlohu som nečital ale matt ryan mi je strašne nesympaticky a ak je ako píšeš v predlohe constantine taky ako ryan tak predlohu nebudem radšej ani čitat :) nechcem si pokazit dojem ktory na mna urobil reeves ako constantine ...

na příspěvěk reagoval 666teen

Hashirama

Hashirama (hodnocení, recenze)

Kobain

Je pravda, že je Ryan dost podobnej Constantinovi z předlohy, ale co funguje v komiksu, podle mě moc dobře nefunguje v seriálu a Ryan s tou kravatou a kabátkem vypadá jako řádně vyteplená dylina...souhlasím s newirolem, Reeves byl v jedničce těžkej frajer :)

na příspěvěk reagoval Anagram

Reklama

Reklama