foto

Allan Kroeker

  • nar. 10.4.1951 (67 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Zabiják z dálnice I-5 (TV film)
2000 Dark Angel (TV film)
1996 Hostile Advances: The Kerry Ellison Story (TV film)
L5: First City in Space
1993 Beyond Reality (TV film)
1991 Showdown at Williams Creek
1989 Age-Old Friends (TV film)
1987 Heaven on Earth (TV film)
1986 Red Shoes
1985 Tramp at the Door (TV film)
1984 In the Fall
1982 Pedlar, The
1979 Tudor King

TV seriály

2016 Greenleaf (TV seriál)
2015 Salem (TV seriál)
Book of Shadows (S02E04)
Motiv (TV seriál)
Očistec (S03E10)
2014 Dominion (TV seriál)
Beware Those Closest to You (S01E08)
Rush (TV seriál)
Defiance (TV seriál)
Putting the Damage On (S02E05)
Beasts of Burden (S02E04)
Království (TV seriál)
Vazal (S01E17)
Grimm (TV seriál)
Kostěj nesmrtelný (S03E09)
2013 Cult (TV seriál)
Defiance (TV seriál)
If I Ever Leave This World Alive (S01E09)
I Just Wasn't Made for These Times (S01E08)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a služební cesta (S05E04)
Chuck a šéfování (S04E19)
Super drbna (TV seriál)
Tyhle děti nejsou v pohodě (S04E12)
2010 Unnatural History (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
When the Levee Breaks (S01E11)
No Quarter (S01E04)
Chuck (TV seriál)
Chuck a první hádka (S04E07)
Chuck a mísa nachos (S03E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt včelí královny (S05E17)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Skutečný věřící (S01E06)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Day Turns Into Knight (E11)
Chuck (TV seriál)
Chuck a smrtonosná zbraň (S02E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zázračné dítě (S05E03)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
A Hard Day's Knight (E04)
Middleman, The (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a kurz svádění (S02E02)
Chuck a operace Mečoun (S01E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Socha s lebkou (S04E07)
Smutná pravda (S03E15)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a chlupáč (S01E04)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Hořké sladkosti (S01E08)
Dokonalé plemeno (S01E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Máma v dodávce (S03E02)
Dívka v krokodýlovi (S02E13)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Faith (S01E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvě těla v laborce (S01E15)
2005 Inside, The (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v medvědovi (S01E04)
Muž v autě (S01E02)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Hnutí odporu (S02E04)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Toto jsou cesty... (S04E22)
Bound (S04E17)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Dobytí Bastily (S01E03)
Wonderfalls (TV seriál)
Crime Dog (E05)
Volání mrtvých (TV seriál)
Reunion (S01E10)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Doma (S04E03)
Bouřková fronta, část 1. (S04E01)
Hodina H (S03E24)
další epizody (4)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Xindové (S03E01)
Delfská oblast (S02E26)
Poslední cesta (S02E17)
2002 Firefly (TV seriál)
Ariel (E09)
Street Time (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rázová vlna, část 2. (S02E01)
Rázová vlna, část 1. (S01E25)
Bludná planeta (S01E17)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Bojuj nebo uteč (S01E02)
UC: Undercover (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Všichni jdeme po zmrzlině (S03E10)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dohra (S07E24)
Lidská chyba (S07E17)
Pracovní síly, část první (S07E15)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Agent (S07E06)
Unimatice nula, část první (S06E26)
Památník (S06E14)
další epizody (4)
1999 Roswell (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Moloch (S05E20)
Chaotikova nevěsta (S05E12)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
A znovu do té průrvy (S07E07)
Stíny a symboly (S07E02)
Slzy proroků (S06E26)
další epizody (6)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tělesná pouta (S04E12)
Rok pekla I (S04E08)
Vyhnanci (S03E24)
další epizody (4)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Oběť andělů (S06E06)
Změna strategie (S06E01)
Volání do zbraně (S05E26)
další epizody (4)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Hadí msta/Hlasy duchů (S01E03)
Posedlost/Mimo čas (S01E02)
Dům snů/Setkání na zemi (S01E01)
Zmije (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kompromisy (S05E09)
Úkol (S05E05)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Dracula: The Series (TV seriál)
1986 Aventuriers du Nouveau-Monde, Les (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)
1985 Frontiers (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace