Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Ale tak, pánové. Mohli jste ze sebe vydolovat více. No myslím tebe, Antonio a Morgane. Tohle bylo přece jen nadprůměrné krimi. A nebo za to může režisér či námět? No..tak jako tak bych čekal více. Koukám, že většina uživatelů si myslí totéž, přece jen 56% na kontě opravdu není moc. 65% (with J.) ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Priemerná krimi dráma vlečúca sa po dráhe zaužívaných smerov typu denyho 12-ka či Hustle. Preto je dej od začiatku podozrivý a v určitom bode sa stane jasným a preniknuteľným. Herecké výkony boli ..priemerné no po tech. stránke mi film pripadal ako TV film. Aj mimo dejovým dianím ma film trochu sklamal. Tá romantika a celková neúnosnosť ďalších macho romantík ma donútilo strhnúť pár percent. Celkovo teda 60% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Nevinná zlodějská pohádka bez sebemenších ambicí být originální či se zapsat do širšího diváckého podvědomí. Její bytí tak trochu parafrázuje představitele jedné z hlavních rolí Antonio Banderase, který ať je sympatický jak chce, tak jeho krátký bivak na hereckém Olympu se vztahuje již k notně zaprášenému datu (tedy jestli tam někdy vůbec pobýval) a jeho současným vrcholem je propůjčení hlasu kreslené postavičce. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Morgan Freeman neraz v rôznych rozhovoroch prezradil, že by si rád zahral zloduchov a kriminálnikov aj v menej ambicióznych filmoch. Pár ich už na konte má Povodeň, Nabiť a zabiť, Wanted..., ale toto bol trošku trapas. Myslím, že obsadenie hercov akými sú M. Freeman i A. Banderas je plytvaním ich talentu. Mohol ich nahradiť ktokoľvek menej hviezdny a film by mnoho na kvalite nastratil. Slabé tri hviezdičky. 50%. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lupičská story, která má tak dlouhý rozjezd, že než se začne něco dít, divák už je v limbu. A nepřidá jí ani ta spousta klišé (včetně zbytečné erotické scény, nasazené přesně podle příručky pro začínající filmaře ve 27 minutě), kterými musí dvojice lupičů proniknout než se dostane k cíli, kde.. není nic, jen hrst dalších klišé, tentokrát těch pointových, se spoustou tradičně „nečekaných“ zvratů a odhalení. Navíc Banderas těžce nestíhá skvělého Freemana a to je na výsledku také znát. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama