Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Wopat 

všechny recenze uživatele

Rád se dívám na zlodějské filmy s nečekaným koncem a Zlodějská partie k nim poprávu patří. Antonio na konci vypadá, že má vše pod palcem, ale nakonec z toho všeho vyjde jako největší loutka. Morgan Freeman umí svým pohledem a absolutním klidem dokonale oklamat. Radha Mitchell má obrovský šarm. Opravdu pěkné herecké složení, které se postaralo o povedený snímek. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takové 2,5*. Morgan Freeman a Antonio Banderas v televizním "con" filmu. Nebo to možná není TV, ale příběh i výprava jsou podobně chudičké. Ti dva se seznámí v metru, kdy mladý zloděj okrádá obchodníky s klenoty a starý zloděj přihlíží. A pak mladého angažuje pro krádež vzácných ruských klenotů, střežených v tom nejpečlivěji hlídaném trezoru. Ale i nejpečlivěji hlídaný trezor má slabiny... Ale stejně tak i zloději, takže se na konci dočkáme double twistu a nečekaného odhalení, vlastně dvou, ale také v podstatě happy endu. Celé je to však hodně televizní - samotná zápletka navzdory možná překvapivému závěrečnému odhalení je velmi prostá, navíc rozvíjení děje pomaloučké a prolínané záběry na bary ruské čtvrti, kde Banderasova postava svádí místní právničku. Ani o nějakém velkém herectví se proto nedá mluvit. Banderas i Freeman hrají na půl plynu, jakýsi svůj standard, vydělali si, a víc je asi nezajímalo. ()

Reklama

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Film to není špatný, to vůbec ne. Ba naopak. Má to úžasný potencíál, který však bohužel není využit. A to ani s poloviny. Až na konci filmu, když se to všechno rozmotá a vyjasní, tak potom vám docvakne co tím vlastně chtěl básník říct. Když si pak v hlavě poskládáte jak to všechno mohlo vypadat, tak vám vznikné ůžasný film. Bohužel to už je jen ve vaší hlavě. Takže tu máme jen lehce nadprůměrnou vloupárnu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Antonio a Morgan v naprosto, ale naprosto průměrném filmu, že ani fotbal v České republice by nebyl lepší, i když ten není ani průměrný, spíš podprůměrný. Ale pravda je, že to častý nadhazování že iPhone je geniální věc, bylo vcelku dost trapný, bez něj by si totiž dva hlavní herci ani neustříkli, natož pak natočili tenhle film. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jsem hollywoodský producent, nemám zrovna moc financí,ale něco přeci. Tak si vemu dvě hvězdy,no spíš je to hvězda a půhvězda.Freeman je pan herec,ale občas skočí i po něčem jako nabízím já. Banderas už dávno není co býval, takže ten prací určitě nepohrdne.Tak a co režie?No moc peněz už mi nezbývá, tak co třeba Mimi Leder?Dlouho točí jen pro televizi, ta mě moc stát nebude. Tak a teď ještě někoho, kdo by ten napsal "originální" scénář o dvou zlodějích. A sakra,došly mi peníze. No tak to nějak poskládáme,dáme tam víc zápletek,ať z toho není nikdo moc moudrej, dodáme tupý policajty co se štěkaj s FBI a ono to nějak dopadne. Něco na tom určitě viděláme,stačí titulek:Freeman a Banderas - nejlepší zloději v akci. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama