Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +krvavé a pořádně nechutné -takže rozhodně ne pro každého, hodně podivné postavy, rozlítaná a často neostrá kamera, občas nastupuje nuda/// Tak nevím zda dát dvě nebo tři hvězdičky. Je to pořádnej masakr, který se v každém hororu nevidí, ale způsob jakým postavy jednají je mírně řečeno přitažený za vlasy. Rozhodně ani nejsou sympatické, takže vám na nich moc záležet nebude. Ale pro jednou proč ne, je to zas něco jiného./// Celkem 48%/// ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Kdysi v dětství jsem na to narazil v televizi a líbilo se mi to, protože to je prakticky parodie plná debilních postav. Ačkoliv to byla sračka, tak mě to svým způsobem bavilo. Nyní jsem si dal repete a zjistil, že na to nejde koukat a teda se obtížně “užívá” i to, co by mě na tom filmu jinak pobavilo. Strašnej shaky cam, zbytečné natahovaní scén, otřesné zoomy, celkově to je otřesně formálně zpracované. Celé je to rušivé, nesoudržné, jednoduše špatné. ()

Reklama

Vodny odpad!

všechny recenze uživatele

Prvnímu dílu jsem dal 80% hned z několika důvodů - perfektně vyprofilovaní herci, humor, gore pojetí a po technické stránce zdařilé. Dvojce dávám odpad, protože až na afroamerického prodejce auťáků zde není jediná postava, která by za něco stála, humor také chybí, gore pojetí zůstalo, ale už ne tak stylové a po technické stránce to stojí za prd. Chápu že se jedná o videofilm, ale takhe mizerně natočené dílko se jen tak nevidí. Totálně se nepovedlo místo, kde se film odehrává a navíc spousta scén je ve dne, takže všechno to špatné je krásně vidět. Jsem zvědavý na trojku, ale nejspíš to bude stejný odpad. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych první Feast považoval za nějakou velkou hororovou událost, spíš to pro mne byl pohodovej zábavnej film na jedno zhlédnutí, ale tohleto mě fakt naštvalo. Druhý díl je pouze sledem nepřehledných, rádoby vtipných, krvavých a hlavně trapných a nevkusných scén, který se s jedničkou nedá vůbec srovnávat (a to to režíruje ten samý člověk). Komické a sympatické charaktery nahradila banda nesnesitelných figur, které by byly na zabití sami o sobě, natožpak dohromady. Jako jediný povedenější moment zde shledávám gag s dítětem, který je krásně nekorektní a je to jediná chvíle, kdy jsem se pousmál. Celkově by si to možná zasloužilo jednu hvězdičku, ale já ji dát nechci. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré začína presne tam, kde prvý film skončil. Pár ľudí prvý masaker prežije a na miesto príde aj sestra jednej zo zomrelých žien, ktorej úlohou je pomstiť sa osobe, ktorá zapríčinila jej smrť. Znova jednoduchý príbeh, snaží sa to aj o komediálnu časť ale za mňa im to nevišlo. Film môžem odporučiť ale iba ak nemáte, čo pozerať. Celkové hodnotenie za mňa je 40%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Diane Ayala Goldner, ktorá stvárnila šéfku motorkárskeho gangu, je manželkou režiséra Johna GulageraClu Gulager, ktorý stvárnil barmana, je zase jeho otcom. (DJ Rocco iNc)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama