Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Děj Feast 2, pokračuje o několik desítek minut později a pár kiláčků dále. V nedalekém městečku kde se setkávají přeživší z prvního dílu s novými postavami. Zubatá monstra samozřejmě nechybějí......... Co já NATO? Rozhodně ne ták zábavné jako první díl. Tvůrci strávili první díl s příchutí hororu a vykáleli psychopatickou jízdu plnou nechutností, přesto však poměrně zábavnou. Jenny Wade zmlácená, rozsekaná, zakrvácená je opět neskutečně sexy, a když je v závěru filmu donucena pobíhat v kalhotkách nemohl jsem jinak - třetí hvězdička. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Feast bolo síce B-čko, ale veľmi dobré B-čko, v ktorom sa skíbil humor s hororom a divák sa po väčšinu času zabával. Feast 2 je B-čko, ktoré potiera všetko, čo jeho starší braček začal. Humor tu vôbec nefunguje, ako by scenáristi písali pod vplyvom omamných látok a herci tiež nevyzerali úplne čistí, keď to predvádzali. Je tu veľa rôznorodých typov ľudí, ale ani jednému sa nedarí to celé vziať na seba, stále to pôsobí ako paškvil. Akcie a gore scén je tu pramaličko, keď si odmyslíme posledných pár minút, tak nás nemá čím pritiahnuť. Príšery zblízka takmer vôbec nevidíme, pretože keď prídu na scénu, tak kamera začne buď chaoticky kmitať, alebo sa značne oddiali, sem tam vidíme priamo ich pohľad. Jedine pri pitve si môžeme pozrieť príšeru doslova zvnútra, ale pri scéne pitvy to už naozaj prehnali (toľko nechutností, telesných tekutín a neviem čoho všetkého tu ešte nebolo). Spomínana ,,baby scéna" sa snažila byť vtipná a možno kontroverzná, ale mňa nechala chladným, rovnako ako celé ostatné dianie (topiaci sa slamky chytá). Korunu tomu všetkému nasadzuje úplne spackaný záver, ktorý sa diváka snaží naladiť na ďalšie pokračovanie, ale film zhadzuje ešte do väčšieho bahna, pretože to celé pôsobí ako prequel k spomínanému filmu.. Pre mňa veľké sklamanie, pretože po zábavnej jednotke som čakal niečo lepšie. No nie je každý deň sobota:D. Takto sú to slabé hviezdičky, aj keď už ani neviem začo:D. ()

Reklama

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

I já, jako vášnivý milovník filmů všeho druhu mám sen, natočit si vlastní film, nějaký, s kamarády...ale pokud by mělo z něho výjít něco tak z amatérských filmů amaterského jako je Krvavá hostina 2 a 3, tak se modlim, abych v životě nikdy, ale nikdy nic nenatočil!! Jednou větou: Jednička měla styl a vtip (40%), ale měla problém s tím, že takových filmů jsou mraky a ke konci už silně páchla nudou, dvojka a trojka (...nedokoukána ) se bohužel zvrhla ve sračku typu WTF po každým záběru, prostě přeplácaný, přitom pár vtipů bylo super ale utopených ve střevech, slizu a různých tělních tekutin:))!! ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Dvojka začíná přesně tam kde první díl skončil a snaží se pokračovat v jeho stylu. Bohužel, rozjezd trvá minimálně dvě třetiny filmu a nudí víc než vaše komentáře. Dlouhá scéna pitvy monstra plná krve, spermatu a zvratek situaci nezlepšuje a tak ta pravá zábava nastoupí až v poslední čtvrtině, zhruba od brutální vraždy malého miminka. Následující desetiminutovka je vtipná a opravdu zábavná, aby byl výsledný dojem bohužel zabit debilním koncem. Škoda. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Fakt hnusnej masakr! Popsáno v komentářích, netřeba se opakovat. Sliz, krev, maso, prsatý lesbický gang, nadměrně vyvinutý lilipután, krvelačná monstra - během nechutné pitvy jsem si vzpomněl na Věc - a skupina bojujících o život. Ti jsou natolik nesympatičtí, že se těšíte, až to budou mít všichni za sebou...a na to můžete vzít jed. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Roli nemluvněte ztvárnil syn režiséra Toma Gulagera. (Avalon820)
  • Diane Ayala Goldner, ktorá stvárnila šéfku motorkárskeho gangu, je manželkou režiséra Johna GulageraClu Gulager, ktorý stvárnil barmana, je zase jeho otcom. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama