Reklama

Reklama

VOD (1)

Držitel Ceny Akademie® Kevin Costner se představuje v roli čerstvě rozvedeného otce, který se se svou dospívající dcerou Louisou (Ivana Baquero) a malým synem Samem (Gattlin Griffith) stěhuje na venkov do Jižní Karolíny. Když se Louisa v novém domově začne chovat zvláštním způsobem a probudí se v ní sklony k násilí, John musí odhalit pravdu, která se za její proměnou skrývá. Může za to šokující tajemství bývalého majitele domu? Jak daleko bude otec ochoten zajít, aby svou dceru ochránil před dávným zlem, které si ji chce podmanit? Ve vedlejších rolích napínavého thrilleru, anglickojazyčné režijní prvotině Luise Berdeja, spoluscenáristy napínavých hororů [REC]Karanténa, se představují Samantha MathisErik Palladino. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

bourec 

všechny recenze uživatele

Někdo tady v komentáři napsal,že závěr je jak z filmu Descent.Musim uznat ,že poslední čtvrthodinka opravdu tenhle snímek připomíná.Do tý doby je to ale jen průměrnej kousek,jakejch vidíme každej rok dost a dost..Problémem je i Costner,v žádnym případě mu to nejde nějak zahrát,vůbec nepůsobí ,že jde o život jeho dceři.Ale v celkovym pohledu je to koukatelný,ale z hlavy to vyšumí asi dost rychle.50%. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nebyť tam Kevina Costnera tak to ani nezapnem.Celkom zaujímavý námet veľa takýchto hororov som nevidel.Príbeh bol v pohode , žiadna postava mi nevadila .No potom prišli veľké mínusy.Celý film sa nič nedialo , tým myslím naozaj nič stále iba divné zvuky z lesa.Nechápem tú logiku predstavte si že počujete divné zvuky z lesa čo urobíte, no samozrejme idete sa pozrieť či to náhodou nieje príšera.Koniec chválim ten bol asi jediný čo sa približovalo hororu inak je to ale celkom pozeratelný film.Pre mňa čistý priemer. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Atmosféra místy více než skvělá, bohužel tomu něco chybělo. Trošku nedotažené. Hlavně teda nedospělí herci byli slabí, Costner musel táhnout film více méně sám. Překvapil výběrem žánru, řekl bych že se jedná o jeho první setkání s hororem. Škoda že film neobsahuje nějaké větší vysvětlení. Odkud vlastně byli? Asi 90% filmu člověk neví která bije a o čem film bude. Mé tipy průběžně byly: prokletá dcera, strašidelný dům, divoký lesní člověk, divocí lesní lidé ... a nakonec nic z toho. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Spisovatele Kevina Costnera poslala do oněch míst nevěrná manželka, stejně radikálně se zachovala i ke svým dvěma dětem, takže tatíkovi nezbývalo nic jiného, než sbalit kufry a děti a koupit zase nějaký ten dům s temnou minulostí. Nejprve vypadá vše idylicky, i nerudná dcera si nakonec krabice vybalí a učitelka ze školy má víc pochopení, než by osamělý taťulda čekal. Jenže jak už to tak bývá, přibývat začnou nejrůznější zvuky, v obchodě se dozví kus báchorky o tom, kteří nájemníci dům obývali před nimi, a na malér je zaděláno. Výsledkem je takový nesourodý mix, který atmosféricky do určité doby až překvapivě funguje, vzápětí ale přichází solidní guláš, kdy ani moc nevíme, čeho se vlastně bát. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak s některými uživateli musím nesouhlasit! Vůbec mi nepřijde, že by to stálo za nic, pro mě to bylo naopak příjemné překvapení. Kolik parády se dá udělat s několika málo děsivými zvuky! Indiánská mohyla, to můžu vždycky, nějak mě tyhle věci děsí, člověk nikdy neví....:-) Costner? Je to už postarší pán, má i tak trochu bříško a ano, tak se toulá deset yardů od baráku, ale bohatě to stačí. Jako otec dospívající dcery byl velmi věrohodný a vůbec, viděla jsem ho v roli, ve které až tak často nebývá a moc mu sedla. I když film měl řadu atributů béčkových filmů, béčkový mi nepřišel. Bavila jsem se, bála jsem se a i ráno jsem si pamatovala, co jsem viděla. Dobré to bylo. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve městě McClellanville nedaleko toku řeky Santee v Jižní Karolíně. (Terva)
  • James Gammon, představitel Rogera Wayna, zemřel šest měsíců po uvedení filmu do kin. (Terva)

Související novinky

Costner bojuje s vlastní dcerou

Costner bojuje s vlastní dcerou

27.10.2007

Ne, tohle není zpráva bulvárního charakteru, snažící se dokázat, jak mizerné vztahy mají u Costnerů doma. Je to námět nového Kevinova filmu. V kinech právě řádí Mr. Brooks, a hlavnímu představiteli… (více)

Reklama

Reklama