Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 5/10 Prostředí 4/10/// +Kim Basinger, napětí, krátké -jednoduchá zápletka, zbytečně dlouhý rozjezd/// Mít to přes hodinu a půl, tak se na to asi nedívám, ale řekl jsem si, že když je to tak krátké, tak to omrknu. Neměl jsem večer chuť na dvouhodinový film. Prvních 20 minut je opravdu celkem o ničem. Tedy je to o tom jak hlavní hrdinka (ne)šťastně žije a o tom jak jde na vánoce koupit něco do obchoďáku. Denně zažíváme fronty při nákupu, tak proč na to koukat ještě ve filmu. Jedno ponaučení jsem si však vzal: "už nikdy nebudu dávat lísteček někomu za stěrače od auta". Hlavní hrdinka měla tu smůlu, že tento lísteček dala za auto bandě kriminálníků, kteří si na ni za to došlápli. Pak už následuje boj o holý život, v lese ve tmě, kde nikdo není. Tato část je hodně dobrá a napínavá. Myslím si, že jako jednohubka na večer je tento film dostačující./// Celkem 55%/// ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Stokrát ohraný koncept, ve kterém se z lovců stává kořist. Plytký příběh, který by tak stěží vydal na jeden díl libovolného TV seriálu, je tady roztažen do délky 77 minut. Po celou dobu si režisérka vystačí se dvěma herci, Basingerovou a Haasem a oba hrají fakt dobře. To se musí nechat. Škoda jen, že zbytek filmu je tak nedomrlý a že Craig Sheffer, neměl víc prostoru. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Kim Basinger jako utlačovaná žena v domácnosti (pokud se vám něco nezdá na tom, že pětapadesátka má dvě malé děti, vězte, že je to v tomhle veledíle ten nejmenší problém), která si začne hrát v lese na Ramba (ozbrojena pouze krabicí s nářadím) a získá tím dávno ztracené sebevědomí. Jak se k tomuhle přimotal Del Toro, by mě fakt zajímalo. ()

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Problém 55 ročnej Kim Basingerovej nie je to, že vypadá na 40 rokov, to je v poslednej dobe jej jediné pozitívum ale skutočnost, že si v poslednej dobe vyberá čoraz väčšie braky a filmy v ktorych hrá to isté.Ženu, ktorá je týraná, mučená, prenasledovaná, neštastná...a tak sa jedného dna ikona 80tych rokov prepracuje aj so zlatým plešivcom na smetisko dejín strieborného plátna.Dúfam, že Kim nepovedala ešte posledné slovo a v budúcnosti nás prekvapí filmom, kde nebud hrat to iste.. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Ó la la, tomu říkám veselohra - promrzlá křehule likviduje bandu zlých výrostků sadou automobilového nářadí, s kterým temným lesem ladně hopká, jak kdyby šlo o kufříček od Louise Vuittona, a když dojde nářádí, posledního nešťastníka oslní nejprve sexappealem a nakonec světlicí... a to ji ještě doma čekají nevyřízené účty :-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Kanadě v Burneby (Glenlyon Parkway), ve Vancouveru (Lougheed Town Centre) a v North Vancouveru (Princes Park). (Agatha)
  • Thriller Svědkem zločinu je režijním debutem Susan Montford pocházející ze Skotska. Filmový rozpočet byl 6 milionů dolarů. (Agatha)

Reklama

Reklama