Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě dar. Thriller, který je napínavý. 60-ti letá Basingerová běhá po lese a zabijí dvaceti leté kriminálníky. Teď si to řekněte nahlas, a povězte, že to nezní super. A ono to super je. Napínavé, kreativní vraždy, hudba i kamera. Film má dvě poselství: ,,Nikdy nedávat za stěrače vzkazy vražedně vypadajícím mladíků" a ,,Nenaháněj babičky, nebo ti narve šroubovák do hlavy". ()

peiton 

všechny recenze uživatele

...pôsobivo sfilmovaná hra na mačku a myš vykreslená v takmer reálnom čase a plná typických zvratov a prekvapení,kde nič nie je ako vyzerá a smrť môže čakať už za najbližšou zákrutou opustenej cestičky v hlbke polnočného lesa...Napínavé,dramatické a aj napriek hrozným okolnostiam plné nádeje a viery v prežitie... ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tak se mi zdá, že tady každý hodnotíme asi jinej film. Jak je vidět tak někomu se líbí dost a někomu spíš ne. Já bych to viděl asi na takových 65% a stejně jako "odborníci" v časopise PREMIERE dávám s přivřenýma očima 4*. Ruku na srdce, žádný megahit to není, ale princip thrilleru to myslím splnilo. Aspoň mně to napínavý přišlo. Zápletka je slušná, hlavní postava zdaleka neni tak uťápnutá, jen jí asi nebaví pořád uklízet, a manžílek je trošku výbušnější a ne zrovna milující. Partička mladých gaunerů, zřejmě posilněná alkoholem a ještě něčím lepším se začne navážet do opozdilé zákaznice z obchoďáku a... dopadne to jak to dopadne. Celkem věrohodná hra na kočku a na myš. Della neztrácí duchapřítomnost a z auta si bere jedinou věc, která by jí v případě potřeby mohla pomoct - bednu s autonářadím, převážně s francouzáky. Proč by se to tak nemohlo stát? V Americe se dějou ještě divnější věci. Sice se tam vyskytují nelogičnotsti, které by s trochou usílí nebylo těžké odstranit, ale viděl jsem daleko větší koniny, které měly hodnocení vyšší než toto, takže proto 4*. Konec je sice trošku nadsazený, ale proč ne? Zahrané je to slušně, Kim Basinger je přesvědčivá, ostaní průměr. No ono se toho za 82 minut moc nestihne. Hudba slušná. Nevim jestli mi něco extra vadilo. A ani těch sprostých slov tam nebylo tolik, jak tady někdo předesílal. Kdyby se do toho vrazilo ještě víc peněz, důvtipu a usílí, tak z toho mohl být solidní trhák. Ale i tak mi těch 400,- za DVD líto není. ()

brutale odpad!

všechny recenze uživatele

Utláčaná žena ( dobre po pedesiatke, prepáč Kim je to vonku) násilným manželom (Craig Sheffer), ktorá má doma dve malé deti???... No nevadí, 22 kilogramová Dela (Kim), ktorá naštve partu hlupákov na čele s gerontofilným Chuckym (Lukas Haas poriadny blbeček), akože chlapci polámem vás ako zápalky ??? Teda Kimuľa teba stretnúť v lese s auto náradím v krabici aj Chuck Norris by si pustil blato do textilu. V tomto filme je asi všetko zle, scenár réžia... Bojím sa o Kim či nezháňa peniaze na anfetamíny, keď sa nechá obsadiť do takejto filmovej úlohy. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Ach, jo, kto vymýšľa takéto debilné filmy? Banda neschopných amatérov, ktorí bez problémov odkrágľujú policajta pred nákupnýcm centrom, no nedokážu chytiť jednu postaršiu vystrašenú žienku domácu. A z tej žienky, doma utlačovanej despotickým manželom sa vykľuje ženská odroda Ramba, ktorá v lese zabíja svojich prenasledovateľov jedna radosť. K tomu neskutočne debilné dialógy a správanie postáv, vďaka čomu o nejakom napätí nemôže byť ani reči. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Thriller Svědkem zločinu je režijním debutem Susan Montford pocházející ze Skotska. Filmový rozpočet byl 6 milionů dolarů. (Agatha)
  • Chuck (Lukas Haas) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm (dc125)

Reklama

Reklama