Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 1

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (114)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mala dobrý námet a bola skvele natočená. Dej dvojky stál za hovno, ale stále bola dobre natočená, takže ako zábavné béčko fungovala. Trojka má na hovno nielen dej, ale už ani réžia za veľa nestojí. Síce je zaujímavé, že aj keď film vznikol 16 rokov po jednotke, tak dejovo na ňu tesne nadväzuje a koniec sa napojí zase na dvojku. Na konci sa dočkáme aj camea dôležitej postavy z jednotky. Ale nové postavy sú už totálne vylízané a nebudete sa vedieť dočkať kým ich Creeper dostane. Často je to strašne nudné čakanie. No a aj samotné akčné scény sú sklamaním. Ich vyznenie je často strašne debilné a nezmyselné. Ani napätie v nich už nefunguje. No a po technickej stránke sa často dočkáme lacného mizerného CGI namiesto pôsobivých kaskadérkych scén z predošlých dielov. Dokonca aj Creeper už pôsobí skôr otravne a jeho konanie som často vôbec nechápal. Jednu hviezdičku dávam za jeho kultové auto, ktoré absolvovalo upgrade a má kopu vychytávok skoro jak KITT z Knight Ridera. Jeepers Creepers je bohužiaľ ďalšou hororovou sériou, ktorú dojili dokiaľ sa v nej všetko úplne nepokazilo. A stačili im na to len tri diely. 2/10. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Když před šestnácti lety přišel do videopůjčoven "kult" Jeepers Creepers, byl jsem nadšený nejen já, ale i další lidičky z mého okolí. Zeptat se jich dnes, zda se jim (jestli vůbec) vyplatilo čekat a těšit se na třetí (a snad i poslední) pokračování? Hmm, horko těžko bych dostal nějakou kladnou odpověď. Dnes mohu zhodnotit, že i když druhý díl stál za prd, tak byl vlastně daleko kvalitnější a zábavnější než trojka. Za SEBE prostě dávám, že trojka se vůbec nepovedla! Děj?! Katastrofa!!! Creepers?! Amaterský!!! Stydím se, že to natočil stejný režisér jako ty dva předchůdce! Jestli neměl dostatek financí, tak to měl radši nechat stále v očekávání, než prznit takový klenot jakým je JEEPEERS CREEPERS!!! 0% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fandové této série (mezi které se rozhodně nepočítám) si museli na další díl počkat opravdu úctyhodnou dobu (14 let). Mezitím se rojila řada spekulací a mylných fámů o tom, o čem bude tento díl pojednávat. Jednu dobu se nejvíc mluvilo o návratu hlavní hrdinky z jedničky, ale Salva nakonec přišel s jiným nápadem. Ovšem ne moc vydařeným, co si budeme nalhávat. Hodně lidí bylo nažhavených na další souboj Trish s téměř nezničitelným tvorem, ale muselo se spokojit s bandou vidláků, šerifem a rádoby drsnými pozůstalými, kterým ON zabil nějakého toho příbuzného. Děj se tak odehrává krátce po skončení jedničky a před událostmi druhého dílu. Což by mi možná ani tolik nevadilo, jen kdyby to celé nepůsobilo tak špatným dojmem. O pořádnou atmosféru tu člověk pomalu nezavadí, dodávka střílející kopí z výfuku a s neprůstřelnými okny i karosérií (to už by rudl závistí i slavný Hasselhoff a Knight Rider) to už dost zavánělo trapností, i když se alespoň postarala o několik mrtvých navíc, no a náš zabiják už taky nepůsobil tak tajemně a děsivě jako v prvním díle. Navíc si nešlo nevšimnout, že ani speciální efekty nebyli žádný zázrak. Věřím však, že se najdou tací, kterým se tahle podívaná bude líbit o hodně více nežli mě. Já nikdy nebyl žádným zarytým fandou Jeepers Creepers. 40% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeeper Creepers potvrdil svoju priamu úmernosť, a síce takú, že každá ďalšia časť je slabšia ako tá predchádzajúca. Aj keď toto je osudom väčšiny hororov, tak najmarkantnejšie to je pravdepodobne v tejto sérii. Nielenže najnovšiemu pokračovaniu chýba aspoň ako-tak zmysluplný dej, efekty pri prenasledovaní Creepera a následnej havárii by zvládol lepšie priemerne talentovaný žiak strednej technickej školy (priemerne talentovaný, čiže duby by to nedal :-D), záverečný pokus o vzlietnutie či zakopnutie slečny o jediný kameň v okruhu tridsiatich kilometrov či výskok z nedobytnej Creeperovej dodávky sú trápne aj na tretie pokračovanie akejkoľvek inej série. Jedno sa však tvorcom podarilo dosiahnuť. Paródiu na túto časť nebude robiť nikto. Nie je to potrebné, ono je to samo o sebe trochu paródia predchádzajúcich častí. 40%... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodná atmosférická akcia je skvelým závanom vecí budúcich. Ktoré ale neprídu. Creeper je tu ešte tým tajomným tvorom, akého ho poznáme, len aby sa neskôr vyprofiloval v tuctového magora, s abnormálnym ksichtom. A pekne to tu ´´zamastia´´ aj hrozné vizuálne efekty a lacné masky. Pokračovanie, ktoré zbytočne dlho čakalo na svoje predstavenie fanúšikom a ktoré to dokonca urobilo nadmieru fádne. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)
  • Victor Salva se nechal slyšet, že pokud by mu studio nepovolilo produkci třetího pokračování, zvažoval by příběh rozčlenit do 13dílné televizní minisérie. (SidneyP)
  • Třetí díl dějově nanavazuje na díl druhý, nicméně bude spojovat události, které se staly mezi prvním a druhým dílem. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama