Reklama

Reklama

Vítej v džungli

  • USA Welcome to the Jungle (více)

Obsahy(1)

Syn newyorského primátora Michael Rockefeller během jedné z výprav do džungle Nové Quineje zmizel. Jeho tělo nebylo nikdy nalezeno. Říká se, že padnul do rukou kanibalských kmenů. O čtyřicet let později se dva páry přátel vydávají do džungle pátrat po jeho osudu. Jejich hledání se brzy mění v zoufalý boj o život. Domorodí kanibalové sledují každý jejich pohyb. Z cestovatelů se stavá lovená zvěř, smyčka se kolem nich stále více stahuje. Kanibalové chystají krvavou hostinu… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Některým filmům pomalejší rozjezd odpouštím, ale čeho je moc, toho je příliš. Když se prvních 55 minut nic neděje a všechno, kvůli čemu se hororový fanoušek na film dívá, se odehraje v posledních 25 minutách a ještě tím stylem, že vlastně nic není pořádně vidět, je něco sakra špatně. Vždyť motiv kanibalů poskytuje takovou škálu možností, ale ve Welcome to the Jungle se neobjeví ani jeden zajímavý nápad! Natáčení alá amatérská kamera navíc působí značně nevěrohodně a osud postav je vám ukradený. Dvě hvězdičky za pěknou přírodu, pokus o obnovení kanibalského žánru a za to, že ta poslední půlhodinka byla jakž takž koukatelná. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu to byl horor, ale dokoukat. Během tohoto eposu, se dozvíte spoustu zajímavých věcí, které se vám zároveň s titulky vykouří z palice (tuším, že se jednalo o sexuální vztahy uvnitř amerického spolku pohlavních hrdinů). Jediný co si pamatuju je, že jeden z Rockefellerů nevelí světové ekonomice, ale kmeni nějakejch pošahanejch domorodců, kteří spasou naši ústřední čtyřku. Wow! ()

Reklama

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

V 70tých letech minulého století vznikl v Itálii zajímavý subžánr, a to kanibalské horory... při sledování těchto filmů, jsem si nejednou položil otázku: Může být něco horšího, než Italské kanibalské horory??? A Bůh mi po letech mlčení odpověděl: Ano může! Jejich americké remaky :o( A jak už to u pánbíčka bývá, zase měl ten filuta pravdu. Předělávat v dnešní době politické korektnosti filmy plné sexu, násilí, drsných gore efektů... je stejně hloupé, jako kdybyste udělaly remake pornofilmu a vyškrtli ze scénáře všechny erotické scény. Co zbude je nuda, nuda a zase nuda... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já vám fakt nevím. Ono to samozřejmě hodně šilhá po Canibal Ferox a třeba i Ženách od hluboké řeky, stejně tak je fakt, že se tam celých počátečních 55 minut neděje nic, pro co jste se na to rozhodli dívat, a hlavní hrdinové se přednáhí, kdo bude nejnepříjemnější a nejnesympatičtější, ale mě to asi i bavilo. Rozhodně z toho nejsem nijak zklamaný, nějak zvlášť mě to nenudilo (za což určitě může dobrá kamera a ještě lepší prostředí) a posledních 25 minut to jde a má to i nějakou atmošku. Fakt nevím. Na jednu stranu se tomu nízkému hodnocení nedivím, na druhou stranu nemám problém tomu hodit podstatně více. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Osobně bych tento film tak špatně nehodnotil ... Tvůrci jednoznačně vsadili na kombinaci dvou filmů a to "Cannibal Holocaust" a "Záhada Blairwich", ale zejména bych film přirovnal k tomu druhému. Toto je opravdu první "reálný" kanibalský film, o kterém bych mohl uvěřit, že se stal a že záběry jsou reálné. Škoda prostě je, že každý hledá v novém kanibalském filmu z roku 2007 nový "Cannibal Holocaust" a oprášení "starých dobrých" časů, kanibalských úchyláren a řezničin ... Bohužel nebo bohudík pro diváka, který raději od filmu nic neočekává, může se stát, že dostane v podstatě zajímavý film přesně ve stylu "Blairwich". Film nabízí dost syrových a nepříjemných záběrů, pocit z všudypřítomného nebezpečí, strach a zhnusení ... ovšem ne v tak přehnaných porcích, jako italské klasiky ... které se tímto ovšem od reality dosti vzdalovaly. Ano, film je docela dobře natočen a kdyby se přidaly gore efekty a sexuální perverze ve stylu Aja, Roth, Rob Zombie a podobných, mohl "kanibal" žánr opět ožít. To se tímto filmem rozhodně nestalo, ovšem na druhou stranu, já byl u konce vyděšen a přimražen dostatečně ... Prostě mi to sedlo jako pěst na oko, opravdu to vypadalo jako natočená realita ... Ještě jednou tedy radu předem, nic nečekejte ... uvidíte až od druhé poloviny ... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama