Reklama

Reklama

Pettson a Fiškus - Pettsonův slib

  • Německo Pettson och Findus 3: Tomtemaskinen (více)

Obsahy(1)

Děda Pettson a neposedný kocour Fiškus jsou už nerozluční kamarádi. Hospodaří spolu v malém domku a zažívají spoustu neuvěřitelných příhod. Před Vánocemi se děda Pettson rozhodne, že svého kocourka překvapí a vyrobí mu vánočního skřítka. Ale vyrobit skřítka, který by vypadal jako živý, není jen tak... (oficiální text distributora)

Recenze (9)

zette 

všechny recenze uživatele

Tato dvojice je pro me novinkou. A musim rict, ze hodne povedenou. Mozna ne na prvni pohled, ale pohadka ma opravdu krasnou animaci. Pekne dialogy a prumerny pribeh. Celkove se vsak jedna o moc podareny pocin. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Rozhodne najlepší z trojice doterajších animákov o starom Pettsonovi a jeho otravnom rozprávajúcom kocúrovi. Vianočný duch bol fajn, zhotovovanie výnálezu i zhony okolo darčekov a s tým spojená mrzutosť celkom dobre kopírovali tento materiálistický sviatočný výmysel. A sem-tam sa vydaril aj vtip. "Prečo si Tonteho nezahraješ sama? Fúzov máš na to dosť." ()

bo.rec 

všechny recenze uživatele

Krásné navázání příběhů Pettsona a Fiškuse. Vánoční motivy, stromeček, dárky a opět úžasné příběhy. U mně prostě bez chyby.... ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Toto se libi vic me nez MiniMe, ktera z toho jeste nema rozum. Je to takove ohromne roztomile a tak trochu "old School", nevim jaky je cesky dabing (jestli je), ale ta nemecka verze je naprosto kouzelna! ()

Reklama

Reklama