Reklama

Reklama

Pettson a Fiškus - Pettsonův slib

  • Německo Pettson och Findus 3: Tomtemaskinen (více)

Obsahy(1)

Děda Pettson a neposedný kocour Fiškus jsou už nerozluční kamarádi. Hospodaří spolu v malém domku a zažívají spoustu neuvěřitelných příhod. Před Vánocemi se děda Pettson rozhodne, že svého kocourka překvapí a vyrobí mu vánočního skřítka. Ale vyrobit skřítka, který by vypadal jako živý, není jen tak... (oficiální text distributora)

Recenze (9)

joelly01 

všechny recenze uživatele

Toto se libi vic me nez MiniMe, ktera z toho jeste nema rozum. Je to takove ohromne roztomile a tak trochu "old School", nevim jaky je cesky dabing (jestli je), ale ta nemecka verze je naprosto kouzelna! ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tato dvojice je pro me novinkou. A musim rict, ze hodne povedenou. Mozna ne na prvni pohled, ale pohadka ma opravdu krasnou animaci. Pekne dialogy a prumerny pribeh. Celkove se vsak jedna o moc podareny pocin. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Rozhodne najlepší z trojice doterajších animákov o starom Pettsonovi a jeho otravnom rozprávajúcom kocúrovi. Vianočný duch bol fajn, zhotovovanie výnálezu i zhony okolo darčekov a s tým spojená mrzutosť celkom dobre kopírovali tento materiálistický sviatočný výmysel. A sem-tam sa vydaril aj vtip. "Prečo si Tonteho nezahraješ sama? Fúzov máš na to dosť." ()

bo.rec 

všechny recenze uživatele

Krásné navázání příběhů Pettsona a Fiškuse. Vánoční motivy, stromeček, dárky a opět úžasné příběhy. U mně prostě bez chyby.... ()

Reklama

Reklama