Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Sinclair 

všechny recenze uživatele

Myslím, že největší slabinou filmu je příběh sám, naproti tomu je úžasně propracovaná animace do posledních detailů naprostou baštou pro oči. Animátoři za zámoří by se mohli učit. Kdyby tak někdy vznikla koprodukce - Evropa Amerika. Američani by dodali vtipný zábavný příběh a evropani dokonalou grafiku :-) Nicméně, pokud by vyšel tento film na HD-DVD, určitě by se stal testovacím snímkem pro nové HDTV přístroje stejně jako hudební CD soundtrack z Gladiátora se stal testovacím pro HI-FI audiosoustavy. ()

endymion 

všechny recenze uživatele

Pod vším tím pitvořením je to vlastně docela depka. Skvělý svět, skvělá hudba, přímočarý příběh, ubohé postavy. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Výborný příběh, který mě zaujal především tím, jak zde netradičně ukazují fyzikální jevy, rozhodně jinak než je běžné. Některé scény jsou taky výborně vymyšlené, přesně jako drak skládající se z malých netopýrů. Výborná atmosféra a parádní efekty dodávají celému filmu zajímavý nádech a perfektní atmosféru. Bez titulků před filmem a za filmem to má něco málo přes hodinu. Výborný výsledek stojí za 4,4* = 4* ;-). PS: Určitě jde o pohádku, ale nevím, jestli by to pro děti nebylo příliš strašidelné. Jinak než animací by se něco tak perfektně vymyšleného nedalo udělat, už jenom kvůli těm zákonům fyziky a dalším efektům. ()

siki37 

všechny recenze uživatele

zvláštny, krásne zvláštny animák. svet rozpadajúci sa s príchodom apokalyptického draka, predzvesť smrti a konca a predsa tak úchvatný. fantazijná vizualizácia krajiny akú som v iných rozprávkach ešte nevidel. úžasná hudba ako protipól pochmúrnej atmosféry zakomponovanej do nenápadných detailov. maličký pastier oviec Lian-Chua, jediný preživší zničenie domova, sirota, ktorej sa dostalo po vyhubení rodiny teplo akurát tak z vesty upletenej z ovčej vlny, aj po rokoch nosí stále so sebou kĺbko krvavočervenej vlny, snáď ako spomienku na babičku, možno memento na ohnivé oči, ktoré zazrel v okamihu vyvraždenia jeho blížnych. zabíjaním drakov sa snaží zarobiť na skromnú ovčiu farmu, aby tak mohol znovavybudovať malý kúsok sveta, v ktorom mal viac než len jediného priateľa Gwizda. síce nemá nablískanú zbroj a nepôsobí dôveryhodne ako drakobijec keďže netúži po sláve, ani po bohatstve, no predsa je statočnejší než všetci rytieri. Lian-Chua berie súboj s drakmi osobne, ide mu o pomstu a to je tá najsilnejšia motivácia. fandil som mu a tá krátka stopáž náramne prospela rýchlemu spádu, nenudil som sa ani na okamih. vychutnával som si postrehy malej Zoe, ktorá si uvedomila, že nie slepci sú nevidomí, ale naopak. som rád, že vznikol ďalší kreslený príbeh, ktorý nesrší síce vtipom, ale o to viac chytí za srdce a donútil ma premýšľať na hodnotami, pre ktoré sa oplatí postaviť hoci aj drakovi. ()

panbubo 

všechny recenze uživatele

Nevím co je zde k nepochopení. Zoe, Gwizda, Lian-Chu a Hector se vydávají na cestu, během které následují všechna znamení vyjevená na mechanické mapě, podobné velkému orloji, kterou jim na začátku ukáže Zoenin strýček. Ten už cestu jednou podstoupil, ale neuspěl. Celé se to odehrává v neuvěřitelně odvážném fantasy světě, který se proto může zdát trochu nesrozumitelný. Pardon, ale hodnocení 57% je pro toto dílo velmi nespravedlivé. ()

avalon999 

všechny recenze uživatele

krásny fantasy world, super draci (až na dajaké elektrické jašterice), animácia nie najhoršia, divný...pes??, určite originálne, postavy nič moc, miestami dosť nuda... celkový dojem.... milé ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Efekty ok, děj ok, akce relativně ok, velké zklamání, že jsem neviděl jediného pořádného draka, podle mé představy, jako například ve Shrekovi, ale toho zmiňuji pouze jako například, těch typů draků, kteří mohli být "použiti" je daleko více. Vznikla tedy docela krátká a nijak zvlášť dokonalá dobrodružná pohádka, která řadu jistě potěší, ale rozhodně nemá to, co od ní ta další řada čeká. Pro mě by to očekávání znamenalo pořádnou podívanou s opravdovými draky. To jsem zde bohužel neviděl. Slabší tři hvězdy a 50%. ()

RomanL 

všechny recenze uživatele

Velice pěkná a poměrně netradiční pohádka, která uchvátí hlavně prostředím a hudbou, a ten příběh k tomu je jenom taková - no prostě docela dobrá pohádka, co neurazí. Jinak to běží i jako kreslený seriál. ()

Bum 

všechny recenze uživatele

Kromě začátku jsem se ani moc nenudil, fajn hudba, pár skvělých vizuálních momentu....dobrá oddychovka prostěže. ()

Boban_23 

všechny recenze uživatele

Příběh je hodně jednoduchý, s ničím se nepere a jde rovnou na "věc". Zápletka nijak složitá, ale pořád by se s ní dalo pracovat ikdyž je ohraná x krát tam a zpět. Zápletkou bohužel končí celý příběh a začíná jedna velká nuda a pár střeštěných a snad i srandovních grimas drakopsa Hectora film opravdu nezachrání. Co musím pochválit je pochmurná atmosféra rozpadajícího se světa (jako byste spojili jinozem z Mortal Combatu a Nekonečný příběh). ()

Ladeo 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený animovaný film. Oceňuji hlavně plynulost děje, což v poslední době u jiných animovaných filmů postrádám. Další plus je hudba, která docela slušně napomáhá tahnout děj dál. ()

matilda33 

všechny recenze uživatele

Okrem peknej animácie a dobrej hudby je zvyšok tejto rozprávky veľmi, veľmi nudný. Pre mňa zbytočných 80 minút. Škoda. ()

Hedger 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější na filmu byl asi vznášející se svět. Chvilkama jsem se až zamýšlel nad tím, jak tam vlastně funguje gravitace. Jinak je tam klasická skvadra - nařachanej kliďas s dobrým srdcem+hláškař, kterej ještě nemá ten správnej pohled na svět+hyperaktivní a zpočátku mírně otravná holka. a + divnej modrej pes. U každý postavy mě napadly desítky slov, ale u toho divného modrého tvora s prasečím rypáčkem, králíčíma ušima a který chodí po dvou mě nenapadlo nic jiného, než už výše zmíněná věta: "divnej modrej pes". ()

CrashHP 

všechny recenze uživatele

Veľmi milo som bol prekvapený keď som to videl, rozhodne ma to dosť dostalo. Animácia je veľmi pekná, dialógy tiež sú super, no hlavne sa mi páčilo zobrazenie toho prostredia. Film, pri ktorom sa dá skvele oddýchnuť. ()

Daemonek odpad!

všechny recenze uživatele

Chudáci draci, se kterými mimochodem velice sympatizuji (tolik násilí a bezpráví na nich páchaného). Co víc dodat. ()

Reklama

Reklama