Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (151)

Bezmenny 

všechny recenze uživatele

Beriem do úvahy, že to vyšlo skôr ako "How to train your dragon?" a preto nebudem až tak kritický. Páčila sa mi hlavná postava a aj to, že mala zmysel pre spravodlivosť. Ale na môj vkus to bolo príliš ukecané a rozvláčne. Záverečný dráčik bol pekný, ale zabiť ho ihlicami.... ach jaj. Aspoňže som pritom nezaspal... ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, hodně fantastický svět, který není nijak vysvětlen. Divák je do něho prostě vržen a místy nechápavě kroutí hlavou, podobně jako v některých jiných francouzských nebo japonských animácích. Skvělá dramatická hudba. Dobrá animace, dramatický střih. Tím ovšem klady končí. Postavy jsou hodně ploché, potenciál nevyužitý. Příběh je zmatený. Sice nepostrádá dramatický oblouk typický pro pohádky, který je ale rozmělněn na mnoho dílčích soubojů a keců. Ano, keců. Scénář je dost slabý a český dabing také nic moc (Carda mě štval od první repliky). Škoda. Potenciál filmu sliboval více než jen lehce nadprůměrnou zábavu.***** Po shlédnutí jiných novějších amináků musím za originalitu a ujetost světa hvězdu přidat. ()

Reklama

koubekson 

všechny recenze uživatele

Koukatelná pohádka...ale nemastná, neslaná, skoro neexisxtující příběh... Jediné co stojí za zmínku je celkové ztvárnění pohádkového světa - "vesnice" plavou jako ostrovy ve vzduchu, mezi nimi se táhnou stromy, lijány, kolem plavou miniaturní planetky s políčky...to se mi moc líbilo jak nápadem tak vizuálním zpracováním...bohužel na film to není moc... ()

thommas 

všechny recenze uživatele

Možná to není Pixar, ale na evropskou produkci je to slušný nadprůměr. Vzpoměňte jen na 'Ošklivé káčátko a já', kde chyby při renderingu přímo bily do očí (mizející končetiny) a nebo se podívejte na trailer ke 'Kozímu příběhu'. Lovci draků totiž vytváří naprosto úžasné snové světy podbarvené padnoucím hudebním doprovodem a jejich příběh už tak funguje jen jako malta ke spojení jednotlivých scenérií. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Výborný příběh, který mě zaujal především tím, jak zde netradičně ukazují fyzikální jevy, rozhodně jinak než je běžné. Některé scény jsou taky výborně vymyšlené, přesně jako drak skládající se z malých netopýrů. Výborná atmosféra a parádní efekty dodávají celému filmu zajímavý nádech a perfektní atmosféru. Bez titulků před filmem a za filmem to má něco málo přes hodinu. Výborný výsledek stojí za 4,4* = 4* ;-). PS: Určitě jde o pohádku, ale nevím, jestli by to pro děti nebylo příliš strašidelné. Jinak než animací by se něco tak perfektně vymyšleného nedalo udělat, už jenom kvůli těm zákonům fyziky a dalším efektům. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama