Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Romantické, nenásilné × nedotažené, mdlé, utahané. Aspoň, že to nebylo tak dlouhé. Nápad to byl zajímavý, co dělat po vejšce, ale... Klasická romantická zápletka, dobře střelená rodina od bratra po babičku a hezké hadříky. Na tento jsem se dívala jen kvůli Alexis Bledel. Ta si odehrála svoje ve stylu nevinná modrooká dívka, něco jako v Gilmorových děvčatech. Film je to pohodový, ale zbytečný a nudný. ..ke všemu mě stresuje momentální myšlenka kam po škole.. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných scének, jinak křečovitý pokus o něj ( vede M. Keaton coby nepovedená napodobenina Clarka Griswolda), romantika, které nevěříte a je vám lhostejné, kdo s kým nakonec skončí. Celé to působí jako spichlé horkou jehlou a jako prodejní obal je přibalena A. Bledel z Gilmourových děvčat. Díky ní dávám alespoň dvě hvězdy a zároveň se divím, že si vůbec mezi těma dvěma unylýma panákama beze špetky charismatu dokázala vůbec vybrat. ()

Reklama

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Opravdu milý film, upřímný a jemný, pro mě velké překvapení! Zobrazuje rodinu jako takovou z té nejlepší perspektivy, ukazuje ostrý střet naivních představ absolventů a reálného světa naprosto přímo a bez jakýchkol zbytečných "vylepšovadel". Příjemní herci a dobrá hudba jsou další silnou stránkou filmu a z Bobbyho Colemana jednou bude chlap k sežrání! ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Moc jsem si od filmu nesliboval, ale čekal jsem čím mě překvapí. Popravdě mě ničím moc nepřekvapil. Začátek typický americký a humor rovněž tak. Jak však ubíhal děj filmu, tak mě dokázal přesvědčit o svých sympatiích. V druhé půlce jsem se dostal do děje a pochopil jsem celou tu studentskou myšlenku. Možná to bude i tím, že za chvíli budu v podobné situaci jako hlavní hrdinka. Takže nakonec se z toho pro mě vyklubal slušný kousek. ()

shioo 

všechny recenze uživatele

No, první polovina (spíše třetina) ujde, vážně bych dala dvě hvězdy aniž by mi někdo u krku držel nůž. Zbytek? Naprosto nudná a nezajímavá podívaná. Na padesát momentů, které jsou v tom filmu naprosto zbytečné (úmrtí kočky, otec v base, výběr rakve, automobilový závod...) a hlavní okamžiky zkrácené na minimum (jak ho lehce našla v New Yorku, či jak vlastně náhodně získala práci, když pohovor totálně pokašlala...). Jo a ta dívka rozvalující se na posteli je zrovna spolužačka, sestřenice, sousedka nebo pokojská i v běžném životě. Dívala jsem se na to před spaním a mohu doporučit přede všemi prášky na nespavost nebo teplým mlékem s medem. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa od 10. decembra 2007 do 14. februára 2008 v Los Angeles a Malibu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama