Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Je to film o ničem, hodně předvídatelní a lehce zapomenutelny. Nic zvlátšního se tam nestane a postupem času mě i některé postavy začaly silně líst na nervy. Jen pár vtipných momentů zachraňuje moje hodnocení. Pokud tedy nevíte, jak říct sousedovi, že jeho kočka skončila pod koly vašeho auta, hurá do toho! Jinak to za moc nestojí... ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Moc jsem si od filmu nesliboval, ale čekal jsem čím mě překvapí. Popravdě mě ničím moc nepřekvapil. Začátek typický americký a humor rovněž tak. Jak však ubíhal děj filmu, tak mě dokázal přesvědčit o svých sympatiích. V druhé půlce jsem se dostal do děje a pochopil jsem celou tu studentskou myšlenku. Možná to bude i tím, že za chvíli budu v podobné situaci jako hlavní hrdinka. Takže nakonec se z toho pro mě vyklubal slušný kousek. ()

Reklama

shioo 

všechny recenze uživatele

No, první polovina (spíše třetina) ujde, vážně bych dala dvě hvězdy aniž by mi někdo u krku držel nůž. Zbytek? Naprosto nudná a nezajímavá podívaná. Na padesát momentů, které jsou v tom filmu naprosto zbytečné (úmrtí kočky, otec v base, výběr rakve, automobilový závod...) a hlavní okamžiky zkrácené na minimum (jak ho lehce našla v New Yorku, či jak vlastně náhodně získala práci, když pohovor totálně pokašlala...). Jo a ta dívka rozvalující se na posteli je zrovna spolužačka, sestřenice, sousedka nebo pokojská i v běžném životě. Dívala jsem se na to před spaním a mohu doporučit přede všemi prášky na nespavost nebo teplým mlékem s medem. ()

le_loulou 

všechny recenze uživatele

Dívám se potřetí. A můžu říct, že mě to pořád baví :). Možná, že ten film nemá žádnou silnou myšlenku. Možná je Alexis stejná jako v Gilmorkách... Šílená rodina Malbyových dělá z nepoužitelného filmu docela ucházející komedii. A navíc - Alexis má jisté nepřekonatelné kouzlo, které každému filmu zvedne úroveň! ;) Pro mě ideální film do postele obložené kapesníky a léky na kašel :)) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie mě moc neberou, ale tohle se celkem nechalo, asi proto, že ta romantika až takovou roli nehraje. Krásná a příjemná Alexis tomu dodá ten potřebný náboj na to, aby se člověk vůbec podíval. Na odpoledne naprosto ideální podívaná neurazí a celkem pobaví. Ps- ten její brácha vypadal jako dement. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa od 10. decembra 2007 do 14. februára 2008 v Los Angeles a Malibu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama