Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (279)

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 65%***TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// PLUS: Michael Cera, příjemná Kat Dennings a určitě někoho potěší Aaron Yoo a Alexis Dziena, pěkná obálka k filmu, celkem fain hudba, můžete si ji oblíbit, určitě je i zajímavé, že se děj odehrává během jedné noci MÍNUS: jenže nejspíš i právě proto je to mnohdy vyplněno slabšími scénami a celkem zbytečnou dějovou linkou s kamarádkou hlavní představitelky, která se filmem propaří (i se svojí žvejkačkou) aniž by nějak zásadně ovlivnila děj, rovněž moje očekávání byla vyšší, nebo přesněji čekal jsem něco jiného./// Shrnutí: Film jehož děj je zajímavý a zároveň hodně klidný a možná právě proto dokáže vtáhnout do děje. Nemyslím si ovšem že se to bude zamlouvat každému./// PS: Kdo má dobrý vztah k hudbě a nebo je po rozchodu, ten si může přičíst navíc jednu hvězdičku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Někdo chodí jíst na stejný místo. Tak Caroline na stejných místech ráda zvrací." Tomu říkám indicie a když se k tomu přidá další v podobě ministranta bez spodního prádla, tak bych snad i já byl v hledání úspěšný. Jenže o hledání Caroline jde až ve třetí řadě. Alespoň pro mě. Ve druhé řadě je to romantika mezi Nicke a Norou a bezkonkurenčně vítězí hudba. Ta byla moc fajn. A stejně mě nakonec nejvíc zaujala potvora Tris se svým sexy tanečkem, při kterém bych zapomněl na to, že jsem slušně vychovaný, nechal bych zapracovat své nízké pudy a ač to obvykle nedělám, tak bych jí potom rychle ujel žlutým Yugem. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

+ Indie, Kat Dennings, čistota snímku, Yugo, melancholie + - Cera, místy nuda, prvaplánovost, melancholie - . Ve výsledku tři hvězdy. Po pravdě to kolem mě jen tak projelo, že se mi to ani nechce nijak dále komentovat. Což je docela škoda, indie smíky i hudbu hodně můžu a na Nick and Norah's Infinite Playlist jsem se těšil. Možná špatné rozpoležení, uvidíme příště, jestli teda nějaké bude. I will not be a goody bag at your pity party, Nick. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi krásny a pritom taký jednoduchý film. Nemôžem si pomôcť, ale takéto filmy o dospievaní jednoducho môžem. Hlavne ak hlavný hrdinovia sú sympaťaci a sympaťáčky a nemusia mať veľké prsia, alebo atletické telá, ako v ostatných hlúpym amerických komédiach. Občas američania vyprodukujú film, ktorý zahreje ako správna šálka kakaa. A rovnaký pocit mám ja z tohto filmu. Krásna hudba, ktorá nás sprevádza celým filmom, nám umožnuje nazrieť do sŕdc dvoch stratených duší, ktoré sa náhodou stretli a dali svojej mizérií nejaký zmysel. Sledovanie Michaela Ceru a Kat Denningsovú ako hľadajú k sebe cestu a prekonávajú nástrahy svojich bývalích bolo veľmi príjemné. A scéna s Alexis Dzienov, ako robí striptíz - wow - a Nick sa nedal - takže Nick klobúk dole, pretože ja by som tam zostal. Každopádne veľká chvála patrí režisérovi Sollettovi, ktorý komorne, ale z určitým nadhľadom natočil príbeh, vďaka ktorému začneme tak trocha veriť v tú pravú filmovú lásku a v tie pravé osudové stretnutia. ()

ifa 

všechny recenze uživatele

Bývá to tak? Nebo ne? Pod kapotou žlutého Yuga vidíte celkem fungující motor, nastartujete a už ladíte na rádiu indie, na křižovatce červená, pohled na okolí, milí a super spolucestující, dobří kamarádi, jedna mrška, zařadit, jede se dál.Roury kalhoty a kecky.Malá kolize na cestě, holka z Marsu? Přiletěla pro někoho, pro koho, kdo ji poslal, že by předvídavý Amor? Nic, jede se pořád dál, další v autě, cesta fajn, noční New York taky, Králíci běhaj kolem a ne a ne je chytit. Stůj! Koukni na ten film, je fajn, ale benzín někdy začína docházet. 80% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Vyzváněcí melodie Nickova mobilního telefonu je skladba "Boys don't cry" od kapely Cure. (Kárl)
  • Skupina 'Where's Fluffy?', jejíž utajený koncert hledají Nick a Norah v New Yorku, ve skutečnosti neexistuje. (FilmFan24)
  • Scény, které předcházejí vystoupení skupiny The Jerk Offs, byly točeny o šest měsíců později po dokončení filmu. (HellFire)

Související novinky

Reklama

Reklama