foto

Kevin Corrigan

  • nar. 27.3.1969 (51 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Teenage Badass
The King of Staten Island
Ztracené dívky
2019 Cliffs of Freedom
Phoenix, Oregon
2017 Infinity Baby
The Holdouts (TV film)
The Poet and the Professor
2016 Ordinary World
Stray Bullets
Take the 10
Urge
2015 Knight of Cups
Laugh Killer Laugh
Meadowland
Results
Sweets
The Missing Girl
2014 Cymbeline
Wild Canaries
Zimní příběh
2013 Ice
Nepoučitelní
Tuna
2012 Brutal
Diktátor
Někdo tam nahoře mě má rád
Revenge for Jolly!
Sedm psychopatů
Supporting Characters
a/nebo
2011 Boys on Film 7: Bad Romance
Garde na výletě
Moves: The Rise and Rise of the New Pornographers
Ponies
Slacker 2011
Tajemný zabiják
2010 Circus Maximus
Není zač
Nezastavitelný
Tři dny ke svobodě
2009 2B
Big Fan
Harmony and Me
Krvavá jízda
Kuchař srdcem
Nedívej se nahoru
Noví nájemníci
The Mother of Invention
2008 RSO [Registered Sex Offender]
Rande na jednu noc
Taktika prstů
Travička zelená
2007 Americký gangster
Goodbye Baby
On the Road with Judas
Superbad
2006 Champions
Feel
Opilí slávou
Skrytá identita
The Dog Problem
The Last Winter
2005 Samotář Jim
Sexuální život
Zlom vaz
2003 Sick in the Head (TV film)
2001 American Saint
Americký Macbeth
Chelsea Walls
See Jane Run
2000 Broke Even
Ukradni ten film
Řetěz bláznů
1999 Brzy to přijde
Detroit Rock City
Love Bites
Roberta
1998 Brloh v Beverly Hills
Brownovo Requiem
Lulu na mostě
Osudová sázka
Revelation
1997 Henry Fool
Kopanec do hlavy
Subway Stories: Tales from the Underground (TV film)
1996 Illtown
Můj nejmilejší bar
Smuteční host
Tonyho kapela
Řeči, řeči...
1995 Drunks
Mizerové
Polibek smrti
Život v oblouznění
1994 American Standoff
Last Good Time, The
Rhythm Thief
1993 Family Remains
Pravdivá romance
Svatý z Fort Washingtonu
1992 Modlitba pro bratra
Zebří hlava
1991 Billy Bathgate
Polda Artie Lewis
Při výkonu služby: Vrtkavá spravedlnost (TV film)
1990 Chlapi neutíkají
Flour Babies (TV film)
Mafiáni
Vymítač ďábla III
1989 Cesta domů
Taking a Stand (TV film)

TV seriály

2020 Ray Donovan (TV seriál)
You'll Never Walk Alone (S07E10)
Bugs (S07E09)
Passport and a Gun (S07E08)
2019 Godfather of Harlem (TV seriál)
Chickens Come Home to Roost (E10)
Rent Strike Blues (E09)
How I Got Over (E08)
další epizody (7)
2018 Mistr iluze (TV seriál)
Escapology (E03)
2017 Dice (TV seriál)
The Trial (S02E07)
Fingerless (S02E06)
The Old Man (S02E05)
další epizody (7)
The Get Down (TV seriál)
The Beat Says, This Is the Way (E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Přepadení (S08E04)
Ztracené duše (S07E15)
2016 Dice (TV seriál)
Six Grand (S01E06)
Sal Maldonado (S01E05)
Alimony (S01E04)
další epizody (6)
The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
You Have Wings, Learn To Fly (E05)
Forget Safety, Be Notorious (E04)
další epizody (6)
Portlandia (TV seriál)
First Feminist City (S06E08)
2015 Public Morals (TV seriál)
A Good Shooting (E06)
A Token of Our Appreciation (E05)
Ladies Night (E04)
další epizody (6)
2014 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do učitelství (S05E02)
2013 Muži sobě (TV seriál)
Weekend at PJ's (S02E10)
2011 Zpátky do školy (TV seriál)
Sommeliérský kurs (S02E20)
Hranice nemožného (TV seriál)
Poslední Sam Weiss (S03E21)
6:02 (S03E20)
Soustřeď se a zeptej se znovu (S03E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Všechno jinak (S09E18)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Konspirační teorie a návrhy interiérů (S02E09)
Hranice nemožného (TV seriál)
Olivie. V laborce. S revolverem (S02E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ace (S11E22)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Some of Us Have Been to the Desert (E09)
Pulling the Goalie (E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Logika snů (S02E05)
Tříštivý (S02E03)
Noc vytoužených úlovků (S02E02)
Californication (TV seriál)
Hloupí, ale šťastní (S03E05)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Věř mi (S02E13)
Zbouchnul si svůj doprovod na maturiťák (S02E09)
Vytáhli mi ji z ledvin (S02E08)
další epizody (4)
Médium (TV seriál)
A Person of Interest (S05E03)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Wasn't That Enough? (E11)
When the Door Opens (E10)
All of Us Are in the Gutter (E09)
další epizody (6)
2005 S dětmi na krku (TV seriál)
Hello, Goodbye (S05E13)
Crazy (S05E12)
The Letter(s) (S05E11)
další epizody (4)
2004 S dětmi na krku (TV seriál)
Do Ya Think I'm Sexy? (S05E09)
Mystery Dance (S05E08)
I'm Looking Through You (S05E07)
další epizody (26)
2003 Taxík (TV seriál)
A Dangerous Game (S01E12)
S dětmi na krku (TV seriál)
Been Caught Stealing (S04E11)
Baby Come Back (S04E10)
Smells Like Teen Spirit (S04E09)
další epizody (21)
2002 S dětmi na krku (TV seriál)
Cat Scratch Fever (S03E03)
Mustang Lily (S03E02)
We Didn't Start the Fire (S03E01)
další epizody (18)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
I Saw Daddy Hitting Santa Claus (S02E07)
Smoke on the Daughter (S02E06)
Bang on the Drum (S02E05)
další epizody (22)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Zletilí a nezletilí (E07)
1996 Pearl (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Kopanec do hlavy

Host

TV pořady

2008 Trable Denise Richards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky